Openingstijden: elke dag van 9:00 to 21:00. Neem contact op via:

Aanvullende verzekering Brommer

Compleet verzekerd, wel zo prettig!

Een ongelukje zit in een klein hoekje. Onze solexen/scooters/choppers hebben een WA-verzekering. Dit is de wettelijke verplichte voertuigverzekering. Hiermee ben je verzekerd voor schade aan derden. De schade aan de gehuurde solex/scooter/chopper is standaard niet verzekerd, en is dus op je eigen risico. Wij raden je aan om onderstaande verzekering te overwegen.

Verzekerd voor een klein bedrag

Wanneer er sprake is van een ongeluk kan de schade aan het gehuurde voertuig oplopen tot € 1000,- per solex of tot € 2500,- per scooter. Voor slechts een klein bedrag kun je je verzekeren tegen deze schade door middel van de aanvullende voertuig verzekering.  Indien je schade rijdt kom je niet voor verrassende kosten te staan. Dat rijdt toch net iets prettiger!

Voorbeeld: In augustus 2010 zag Marieke met haar vrijgezellenfeest een paaltje over het hoofd waardoor ze met de solex ten val kwam. Zelf kwam ze met de schrik vrij maar de solex kwam er minder goed vanaf. De totale schade aan de solex bedroeg € 300,- 
Gelukkig had Marieke voor € 2,50 de voertuig verzekering afgesloten waardoor ze verzekerd was voor de schade*

solexverzekering

Aanvullende Voertuig Verzekering

€ 2,50 per solex 

€ 4,50 per scooter of chopper

* Het eigen risico voor de schade aan je solex/scooter/chopper is maximaal 150 euro per voertuig indien je de Aanvullende Voertuig Verzekering afsluit.

* Indien je gebruik wenst te maken van de  Aanvullende voertuig verzekering dien je dit vóór vertrek aan te geven. Deze kan voor alle voertuigen worden afgesloten maar ook individueel. In dit laatste geval wordt de verzekering afgesloten op het kenteken van het voertuig. Je kunt ook de voertuigen alvast verzekeren door dit in het opmerkingen vak te noteren wanneer je je activiteiten boekt.

Stuur ons een bericht via WhatsApp