Openingstijden: elke dag van 9:00 to 21:00. Neem contact op via:

Stalling op commissie

Fietsverhuur zonder investering. Actief Twente plaatst voor de duur van het hele seizoen fietsen bij jullie accommodatie, in overleg wordt het assortiment bepaald. Het assortiment kan tijdens het seizoen worden aangepast naar de vraag.

Voordelen

  • Geen investering nodig
  • Altijd kwaliteit-fietsen bij jullie accommodatie op voorraad
  • Het assortiment wordt in samenspraak aangepast naar de vraag
  • Eenvoudig in administratie: 1x per maand de verhuurde aantallen per dag doorgeven
  • Pech-onderweg-service inbegrepen
  • Volledig onderhoud, dit betekend dat we altijd voor jullie klaar staan.

Werkwijze

1: Bepaling van aantal en assortiment
In samenspraak bepalen we welk assortiment fietsen en in welke aantallen er gewenst zijn bij jullie accommodatie. Dit leggen we samen schriftelijk vast in een contract. De duur van het contract is 1 jaar.

2: Plaatsing
Wij komen de fietsen bij jullie bezorgen. Jullie zorgen zelf voor een stalling waar de fietsen veilig en beschermd kunnen staan. Wij garanderen fietsen van goede kwaliteit. De fietsen krijgen jaarlijks onderhoud en wanneer tussentijds onderhoud nodig is zal dit worden uitgevoerd.

Pech onderweg? Onze service bus staat klaar. 

3: Huurprijs & facturering naar jullie gast
Voor de huurprijs van de fietsen berekenen jullie de dagprijs die door Actief Twente is vastgesteld. Jullie factureren zelf de fietsverhuur aan jullie gast.

4: Facturering & commissie door Actief Twente
1x Per maand geven jullie de dagelijks verhuurde aantallen door aan Actief Twente. Wij factureren jullie deze aantallen op basis van onze dagprijs tarieven verminderd met een interessante commissie. 

5: Extra boekingen en assortiment
Het aantal benodigde fietsen is tijdens het seizoen bij te stellen naar meer of minder. Hebben jullie eenmalig extra fietsen of accessoires nodig?  Kosten worden meegenomen in de maandelijkse facturering.

*Bij interesse voor scooters of choppers bij jullie accommodatie, neem gerust contact met ons op!

Meer weten of aanmelden?

Afspraak maken