Openingstijden: elke dag van 9:00 to 21:00. Neem contact op via:

Actief in het najaar

Actief in het najaar

Mountainbiken

Twente kent prachtige gebieden om te mountainbiken in de bossen, landweggetjes en zandwegen. Race door de bossen en vaar door de ongerepte natuur van Twente.

Meer informatie

Kickbiken

Kickbicken is het nieuwe steppen… Saai? In tegendeel! De kickbikes zijn voorzien van een groot voorwiel. Door het gemakkelijke gebruik zijn ze geschikt voor alle leeftijden.

Meer informatie

Kanovaren op de Dinkel

Vanaf het moment dat je in de kano stapt op de Dinkel verwonder je je over wat er achter elke bocht verscholen ligt. Pak nu je kans om te varen op de Dinkel t/m 31 maart 2020.

Meer informatie

Kano & mountainbike

Zin in een avontuurlijk dag met vrienden of collega’s? Dan is ‘kano en mountainbike’ het perfecte arrangement voor jou! Race door de bossen en vaar door de ongerepte natuur van Twente.

Bekijk het arrangement

Smokkeltocht

Durf jij het aan? De smokkeltocht is een mysterieuze, spannende en avontuurlijke wandeltocht. Jullie gaan in groepen op pad met de opdracht om zoveel mogelijk smokkelwaar weer in te leveren. Onderweg bevinden zich douaniers, dus het is een hele uitdaging om deze taak te vervullen.

Bekijk het arrangement

Kickbike Clinic

Wil jij met je sportclub of collega's leren welke mogelijkheden een kickbike biedt? Boek dan een kickbike clinic en ervaar een sportieve workout met deze step.

Bekijk de clinic

Mountainbike Clinic

Heb jij altijd al je mountainbike techniek willen verbeteren? Of lijkt het je gewoon leuk om samen met een gids op pad te gaan met een uitdagende route, waarbij behendigheid, houding en controle voorop staat? Boek dan onze mountainbike clinic!

Bekijk de clinic

Bekijk alle actieve en sportieve uitjes

Nieuwsgierig naar alle actieve en sportieve uitjes die wij aanbieden? Bekijk ze hier

Alle actieve uitjes