Openingstijden: elke dag van 9:00 to 21:00. Neem contact op via:

Actief in het voorjaar

Voorjaar, het seizoen waarin de zon weer gaat schijnen en mensen naar buiten gaan…


…en wij hebben voor het voorjaar de leukste uitjes op een rij gezet! Bekijk al onze mogelijkheden en maak je klaar voor een onvergetelijke dag.

Fiets huren

We beschikken over diverse soorten fietsen! Heb jij al eens onze verschillende soorten tandems geprobeerd? Of ga je er sportief op uit op onze mountainbike of racefiets? Bekijk hier ons assortiment van fietsen.

Bekijk alle fietsen

Chopper huren

Kom bij ons een Chopper huren! De stoere E-chopper met een hoog stuur en brede banden. Maak snel kennis met onze nieuwe Choppie en geniet in stilte van een tocht door de mooie omgeving van Twente. Om het uitje helemaal compleet te maken, boek een van onze maaltijden voor na de tocht.

Bekijk de mogelijkheden

Mountainbiken

Twente kent prachtige gebieden om te mountainbiken in de bossen, landweggetjes en zandwegen. Race door de bossen en vaar door de ongerepte natuur van Twente.

Bekijk de mogelijkheden

GPS tocht en onbeperkt pizza

Zin in een uitdagend uitje voor in het voorjaar? Dan ben je bij ons op het goede adres met onze GPS tocht en onbeperkt Pizza’s!

Bekijk het arrangement

Pubquiz

Een gezellige avond met vrienden, collega's of familie! De pubquiz bevat diverse rondes en komen de meest uiteenlopende vragen aan bod. Welke drie steden van Canada hebben ooit de Olympische spelen georganiseerd, zomer of winter? Welke band stond met maar liefs 46 nummers in de top 40, maar scoorde nooit een nummer 1 hit?

Bekijk de pubquiz

Workshops

Actief Twente biedt diverse workshops aan in Twente. Al eens gedacht aan de BBQ master Workshop of een cocktail workshop? Eerst op pad met een voertuig om vervolgens aan te schuiven bij een van onze vele workshops.

Bekijk onze workshops

Elektrische loopfiets

Een fiets met daar in een loopband, hoe gaaf is dat? Rustig wandelen en daarmee toch een snelheid van maximaal 25 km per uur bereiken.

Bekijk de elektrische loopfiets

Pick & Mix arrangementen

Op zoek naar een leuke activiteit met een culinaire afsluiting? Bekijk onze pick & mix arrangementen en ontdek veel verschillende voertuigen.

Bekijk de arrangementen

Dinertochten

De geselecteerde restaurants die je bezoekt tijdens de dinertocht staan bekend om de goede keuken en hun gastvrijheid. Parkeer je voertuig en laat je verrassen!

Bekijk de dinertochten

Help! Mijn uitje in het voorjaar staat er niet tussen

Bekijk ook al onze actieve uitjes in Twente eens.

Bekijk de actieve uitjes