Openingstijden: elke dag van 9:00 to 21:00. Neem contact op via:

Actieve en sportieve uitjes

Bekijk de mogelijkheden

Actieve en sportieve uitjes

Kanoën

Geniet samen met vrienden, familie of je collega’s van een kanotocht. Wij bieden kanotochten aan over de Dinkel, de Bornse Beek, de Beneden Dinkel of de Vechte.

Bekijk de mogelijkheden

Kickbike

Kickbicken is het nieuwe steppen… Saai? In tegendeel! De kickbikes zijn voorzien van een groot voorwiel. Door het gemakkelijke gebruik zijn ze geschikt voor alle leeftijden.

Bekijk de mogelijkheden

Mountainbiken

Twente kent prachtige gebieden om te mountainbiken in de bossen, landweggetjes en zandwegen. Race door de bossen en vaar door de ongerepte natuur van Twente.

Bekijk de mogelijkheden

Solex & Abseilen

Ben jij op zoek naar een complete dag invulling voor je bedrijfsuitje of teamdag? Kies dan uit een van onze complete dagprogramma’s: uitermate geschikt voor teambuilding, het vergroten van de teamspirit maar zeker ook boordevol gezelligheid!

Bekijk het arrangement

Solexrijden & Kanovaren

Met dit arrangement ga je solex rijden in Twente, genieten van een heerlijke Twentse koffietafel en kanovaren op de Dinkel. Dit arrangement zal je dag onvergetelijk maken en veel plezier opleveren. Ontdek Twente zoals je het nog nooit eerder hebt gezien.

Bekijk het arrangement

Kano & Mountainbike

Zin in een avontuurlijk dag met vrienden of collega’s? Dan is ‘kano en mountainbike’ het perfecte arrangement voor jou! Race door de bossen en vaar door de ongerepte natuur van Twente.

Bekijk het arrangement

Boogschieten

Heb jij wel eens een pijl en boog in handen gehad? Met een snelle stoomcursus leer je hoe je moet boogschieten. Met als afsluiting een wedstrijd waarin jij je "Robin Hood " instinct naar boven kan halen.

Bekijk het arrangement

Fietsen en Bamboestieken

Bamboe kent iedereen wel. Maar om van bamboestokken en elastieken zo hoog mogelijke torens en complexe constructies te bouwen? Dat is voor de meeste mensen nieuw. Ontdek nu het plezier van bamboestieken in combinatie met een prachtige fietstocht.

Bekijk het arrangement

Fietsen en Forelvissen

Fietsen & Forelvissen: Leef je uit op de fiets, ontdek de mooie Twentse natuur en kom daarna bij aan de waterkant bij de forel-vis-locatie Denekamperdijk 59. Wie van jullie vangt de grootste forel?

Bekijk het arrangement

Mountainbike clinic

Heb jij altijd al je mountainbike techniek willen verbeteren? Of lijkt het je gewoon leuk om samen met een gids op pad te gaan met een uitdagende route, waarbij behendigheid, houding en controle voorop staat? Boek dan onze mountainbike clinic!

Bekijk de clinic