7 dagen per week geopend
Een actief uitje voor iedereen!

Een actief uitje voor iedereen!

Voor iedereen betekent een actief uitje iets anders. Daar heeft Actief Twente natuurlijk aan gedacht. Wij bieden verschillende arrangementen aan voor jong en oud.

Ultimate actief

Opzoek naar een actief uitje? Het arrangement kanovaren en mountainbiken garandeert jullie op een lekkere nachtrust ;). Na een leuke en zeer intensieve kanotocht staan de mountainbikes voor jullie klaar. Maak jezelf lekker moe en geniet van de prachtige natuur van Twente. Geen waterrat? Geen probleem, wij hebben zeker een arrangement wat precies bij jullie past. Naast het fanatieke kanovaren hebben we ook een leuk activiteit met boogschieten.actief uitje

Fietsen

Naast normale fietsen beschikken wij ook over e-bikes, tandems, duo-fietsen, familiefietsen, mountainbikes, bakfietsen etc. Vanaf deze fietsen is het super om Twente te verkennen. Stap af als je iets mooi vindt, en race lekker door de natuur met een mountainbike. Cross bijvoorbeeld langs het Singraven, een prachtig landhuis midden in Twente

actief uitje

Na de tijd

Na een actief uitje is het natuurlijk niet apart dat er ondertussen een flinke trek is ontstaan. Daar hebben wij natuurlijk ook aan gedacht, wij hebben verschillende samenwerkingen met bedrijven waarvan bij bijvoorbeeld een barbecue kunnen regelen. Ook hebben wij heerlijke high-teas, borrelhapjes en andere lekkernijen.

Carolien Bruns

Geschreven door

Carolien Bruns

Dit blog bericht is geschreven door Carolien Bruns. Zij schrijft blogs voor Actief Twente. Nieuwsgierig geworden? Lees ook haar andere blogs.

Lees alle berichten van Carolien Bruns

Gerelateerde berichten

Bekijk alle berichten
Stuur ons een bericht via WhatsApp