Verschillende activiteiten in Twente

Verschillende activiteiten in Twente

Combineer de prachtige natuur met een van de vele activiteiten in Twente en combineer dit met een (fiets) tocht. Actief Twente heeft verschillende routes die je de vele mooie plekken van Twente laat zien.

Natuurgebieden

Twente mag wel zeggen dat ze de trotse eigenaren mogen zijn van prachtige natuurgebieden. Het Lutterzand, Springendal, Singraven en de Bergvennen zijn erg mooie gebieden in Twente die men moet hebben bezocht bij een bezoek aan Twente.

activiteiten in twente

Niet alleen natuur

Twente heeft niet alleen ‘saaie’ natuurgebieden, bijvoorbeeld landgoed Singraven. Hier gaan verhalen rond dat er een geest rondloopt, die geest is gekomen doordat er vroeger, toen het een klooster was, en non levend is ingemetseld omdat ze om zou gaan met dorpelingen. Bij de rondleiding door dit kasteel kan de gids je nog meer vertellen over dit ‘enge’ verhaal.

Lachen gieren brullen

Maak de activiteiten in Twente nog leuker door middel van een voertuig. Wij bieden echte ouderwetse solexen aan, tandems, familiefietsen en nog veel meer. Deze voertuigen maken de dag nog leuker!

activiteiten in twente

Carolien Bruns

Geschreven door

Carolien Bruns

Dit blog bericht is geschreven door Carolien Bruns. Zij schrijft blogs voor Actief Twente. Nieuwsgierig geworden? Lees ook haar andere blogs.

Lees alle berichten van Carolien Bruns

Gerelateerde berichten

Bekijk alle berichten
Stuur ons een bericht via WhatsApp