Openingstijden: elke dag van 9:00 to 21:00. Neem contact op via:

Arrangementen

Wat is er leuker dan een compleet verzorgd uitje…


Of je nu op zoek bent naar een arrangement voor het personeelsfeest, voor twee personen of met de kinderen. Bij Actief Twente is er voor iedereen wat te doen. Ontdek Twente met al onze leuke arrangementen.

Meest geboekte arrangementen

Wist je dat ons meest geboekte arrangement de Barbecue pick en mix is? En dat de QR Rally ook in de smaak valt? Bekijk onze meest geboekte arrangementen.

Bekijk de arrangementen

Groepen

Op zoek naar een personeelsfeest, feestavond of vrijgezellenfeest? Bekijk al onze arrangementen voor groepen en ontdek samen Twente.

Bekijk de arrangmenten

Uitjes met eten

Al eens gedacht aan een solextocht met na afloop een barbecue? Of zijn versgebakken pizza's van Fabio meer jullie ding? Bekijk al onze uitjes met eten.

Bekijk de arrangementen

Uitjes voor twee personen

Wij bieden diverse arrangementen aan voor 2 personen. Ga er eens een dagje op uit met een voertuig en neem de picknickmand mee of maak samen een dinertocht.

Bekijk de arrangementen

Uitjes met kinderen

We hebben diverse voertuigen voor kinderen zoals mountainbikes, kickbikes en kinderfietsen. Of neem je kinderen mee in de kano of achterop de scooter.

Bekijk de arrangementen

Actieve en sportieve uitjes

Kanovaren, kickbiken, mountainbiken en ga zo maar door. We bieden verschillende arrangementen aan voor een actieve dag. Van solex rijden en abseilen tot de combinatie van kanovaren en mountainbiken. Wij zitten niet stil bij Actief Twente!

Bekijk de arrangementen

Op locatie

We bieden diverse tochten aan op locatie. Bekijk al onze citytochten en de mogelijkheden voor voertuigen op locatie.

Bekijk de mogelijkheden

Alle arrangementen

Schrik niet, de keuze is reuze!!

Bekijk alle arrangementen