Beach Cruisertocht en Huize Singraven

Beach Cruisertocht en Huize Singraven

Koffie/thee met appelgebak
Beach Cruisertocht(2 uur)
Rondleiding in kasteel Singraven
Route
WA-verzekering

Hoe ziet de dag eruit?

Wanneer iedereen heeft genoten van koffie met een lekker stuk appelgebak begint het avontuur! Het zal je verbazen hoe leuk het beach cruiser rijden in Twente oftewel het rondtuffen is! Na uitleg en een klein testrondje vertrek je met een door ons gemaakte route en kom je langs de mooiste plekjes in Twente.

Halverwege de route is het tijd voor een tussenstop! Jullie worden verwacht bij de poort van het prachtige Landgoed Singraven. Een ervaren gids ontvangt jullie hier en neemt jullie mee richting kasteel Singraven voor de rondleiding. 

Koffie/thee en appelgebak met slagroom

Wat is nu een beter begin van je uitje dan een warme kop koffie of thee met een heerlijke punt appeltaart met slagroom? Maar ook ter afsluiting van een tocht of arrangement is dit een aanrader!

 

Meer over Koffie/thee en appelgebak met slagroom

Beach Cruiser

Vertrek vanaf Actief Twente voor een mooie tocht met je Beach Cruiser en geniet van de rust en de omgeving. De Beach Cruiser heeft dikke banden waardoor hij een stoer uiterlijk heeft. Hoe cool is dat! Met wie ga jij toeren?

Wij hebben mooie routes voor je, maar je mag natuurlijk ook je eigen route rijden.

💡 Voor de Beach Cruiser heb je geen (brommer) rijbewijs nodig!

Meer over Beach Cruiser

Huize Singraven

Halverwege de route is het tijd voor een tussenstop! Jullie worden verwacht bij de poort van het prachtige Landgoed Singraven. Een ervaren gids ontvangt jullie hier en neemt jullie mee richting kasteel Singraven voor de rondleiding. Deze rondleiding is exclusief voor jullie gezelschap! Neem tijdens de rondleiding een kijkje binnen in het kasteel en aanschouw de bijzondere collectie meubels en kunstwerken. Bekijk ook de schitterende kunstcollectie of luister naar het verhaal over de non van Singraven. De gids laat je de rijke historie van het kasteel inzien. Een echte aanrader!

Meer over Huize Singraven

Ervaringen van bezoekers

een echte aanrader !

Zaterdag met 8 vrienden het arrangement solex rijden en rondleiding huize Singraven gedaan, het was super geregeld en  de koffie… + lees meer

- J. Mulder
Lees meer ervaringen

Prijzen en voorwaarden

Arrangement informatie:
– Duur arrangement: ca. 4,5 uur
– Minimaal aantal deelnemers: 10 personen
– Overige consumpties niet inbegrepen

Boeken en meer informatie

Neem een Optie of Boek dit arrangement binnen 2 minuten online (in 4 stappen).
NB: De boeking bij Kasteel Singraven is onder voorbehoud van de beschikbaarheid, wij informeren je hier zo snel mogelijk over.

Vergelijkbare arrangementen

Bekijk alle arrangementen
Stuur ons een bericht via WhatsApp