7 dagen per week geopend
Borrels & Boules 🍹

Borrels & Boules 🍹

2 consumpties naar keuze (excl. speciaal bier/wijn)
Portie bitterballen p.p.
Baanhuur van 50 minuten

Ben je opzoek naar een indoor activiteit met je vrienden of familie. Boek dan nu het gezelschapsspel borrels en boules.

Indoor Jeu de Boules 🎳

Lijkt het op bowlen of kegelen? Nee! Het is van een hele andere categorie behendigheid. Daarnaast heeft het ook andere spelregels. Moet je sterk of groot zijn? Nee! Het is namelijk voor alle leeftijden. Jeu de boules is een super gezellig en leuk spel om te doen. Het kan met een klein gezelschap, maar ook een competitie met een grotere groep is aan te raden.  Voor degene die nog niet precies de spelregels kennen, klik op de foto hiernaast en bekijk ze.

Voor de echte fanatiekelingen hebben we rolmaten als je niet zeker bent of je dichter bij ligt!  😉

Meer over Indoor Jeu de Boules 🎳

Perfect voor kleine groepen

Zoek jij een leuk gezelschapspel voor een kleine groep of moet je iets organiseren voor je vrienden? Borrels & boules is het arrangement dat jij waarschijnlijk zoekt. Het voedt de mond en maag en maakt je spieren los.

 

 

 

Wat is borrels & boules

Borrels & boules is een uitje dat een kleine activiteit van jou verlangt 😉, en tevens je keel goed smeert. Je ontvangt bij binnenkomst 2 drankjes* per persoon die je zelf mag uitzoeken. Je huurt de jeu de boules baan voor 50 minuten en de pret kan beginnen. Tijdens jullie spel worden er nog bitterballen geserveerd.

💡 Tip: Iets langer genieten, wij hebben ook baanhuur van 110 minuten.

*Ex. speciaal bieren/wijnen etc. Deze kun je eventueel ter plekke bij betalen.

Prijzen en voorwaarden

Arrangement informatie: – Duur arrangement: ca. 50 minuten – Minimaal aantal deelnemers: 1 personen – Baan extra uur huren? Dat kan tijdens het boeken! – Per baan raden we een maximum aan van 6 personen, vanaf 6 raden we 2 banen aan!

Vergelijkbare arrangementen

Bekijk alle arrangementen
Stuur ons een bericht via WhatsApp