7 dagen per week geopend

Boulen & Fonduen 🫕

Baanhuur 110 minuten
Kaasfondue
Bucket met ice incl 3 drankjes

Zoek jij een actief uitje, dat indoor wordt gespeeld en waar het eten inclusief is? Dan hebben wij jeu de boule & Fonduen voor jou.

Indoor Jeu de Boules 🎳

Lijkt het op bowlen of kegelen? Nee! Het is van een hele andere categorie behendigheid. Daarnaast heeft het ook andere spelregels. Moet je sterk of groot zijn? Nee! Het is namelijk voor alle leeftijden. Jeu de boules is een super gezellig en leuk spel om te doen. Het kan met een klein gezelschap, maar ook een competitie met een grotere groep is aan te raden.  Voor degene die nog niet precies de spelregels kennen, klik op de foto hiernaast en bekijk ze.

Voor de echte fanatiekelingen hebben we rolmaten als je niet zeker bent of je dichter bij ligt!  😉

Meer over Indoor Jeu de Boules 🎳

Perfect voor kleine groepen

Ben jij aan de beurt om een actief uitje te organiseren voor familie of vrienden? En daarnaast wil je nog heerlijk kunnen na zitten en genieten van een etentje? Heb je dan al eens gedacht aan boulen & fonduen. Dit arrangement is perfect voor een middag- of avondvullend programma voor kleinere groepen.

💡Tip: Slecht weer, geen probleem het is indoor! 

Kaasfondue

Kaasfondue is hot. Het is lekker, smeuïg en biedt veel variaties om te dippen. Op tafel staat de kaasfondue klaar en serveren wij verschillende bakjes met ingrediënten om je eigen heerlijke kaasdip te creëren. Kaasfonduen is niet alleen lekker. Met zijn allen rond het pannetje met gesmolten kaas zitten is ook bijzonder gezellig.

Meer over Kaasfondue

Prijzen en voorwaarden

  • Duur arrangement: ca. 110 minuten
  • Minimaal aantal deelnemers: 8 personen
  • Baan extra uur huren? Dat kan tijdens het boeken!
  • Allergieën? Geef dit door tijdens het maken van de boeking
  • Te reserveren van november tot en met maart

Vergelijkbare arrangementen

Bekijk alle arrangementen
Stuur ons een bericht via WhatsApp