Citytocht door Enschede

Citytocht door Enschede

Start in Enschede bij het Muziekkwartier
Keuze uit tocht van 2 uur / 3 uur / 4 uur
Route in het buitengebied van Enschede
WA-verzekering
Travelbag voor onderweg

Boek nu

Vanaf € 47,50

Wat kun je zien in Enschede?

Een dagje er op uit met voertuigen? Ga naar Enschede, de grootste stad van regio Twente! De stad heeft veel historie die goed te ontdekken is op een voertuig zoals een chopper! In het gezellige centrum bevindt zich bijvoorbeeld de Grote Kerk en de Sint-Jacobuskerk, maar ook gezellige kroegen in prachtige panden. Perfect toch? Daarnaast zijn er ook genoeg leuke terrasjes waar je heerlijk van een drankje of een hapje kunt genieten. Ook op zoek naar natuur? Enschede heeft het allemaal! Zo is er het prachtige Hulsbeek of het Hof Espelo. Die kun je natuurlijk niet missen!

Wat bieden wij?

Voor de tocht heb je de keuze om 2-, 3- of 4- uur gebruik te maken van de voertuigen. Je zal de tocht beginnen op Wenninkgaarde 30 (bij het Muziekkwartier), Enschede. Hier is iemand van Actief Twente voor de nodige instructies. Na de instructies zal je de route en een rugzak vol lekkers ontvangen en kun je beginnen met de tocht. Halverwege de tocht is er tijd voor een pauze, en kun je rustig met de groep gaan zitten en genieten van de inhoud van de rugzak die mee wordt geven. Hierna zal je de tocht verder maken en eindig je de tocht op het station van Enschede.

Kies je voertuig!

De citytochten zijn mogelijk op de E-Chopper, E-Puch, Fatmax E-step,  Beach Cruiser, Knaap bike en E-loopfiets. Al onze voertuigen kunnen 25 km/u. Weet je niet welk voertuig je moet kiezen? Gelukkig hebben wij alles voor je op een rijtje gezet! Klik hier.

 

Prijzen en voorwaarden

Een voertuig in Enschede kun je huren voor 2 uur, 3 uur of 4 uur. De prijzen gelden per voertuig.

10-19* vanaf 20 voertuigen
2 uur € 50,00 €  47,50
3 uur € 57,50 €  55,00
4 uur € 65,00 €  62,50

*Op zaterdag geldt een minimum aantal van 20 voertuigen of meer voor de citytocht. Op zondag en vrijdag bezorgen we vanaf 10 voertuigen of meer op locatie.

Niet vergeten:
– Je dient in het bezit te zijn van een geldig bromfiets- of autorijbewijs
– Prijzen zijn gebaseerd op 1 persoon per voertuig. Op een scooter is het mogelijk een 2e persoon achterop mee te nemen. Kosten voor de 2e persoon bedragen € 8,- De 2e persoon krijgt dan ook een eigen travelbag.
– Start- en eindpunt van de route is het Wenninkgaarde 30 (bij het Muziekkwartier), Enschede

Vergelijkbare arrangementen

Bekijk alle arrangementen
Stuur ons een bericht via WhatsApp