Chopper rijden in Enschede

Highlights

  • E-Chopper huur
  • WA-verzekering
  • Inclusief Route

Boek nu vanaf

vanaf 28,50

Op een relaxte en milieuvriendelijke manier het prachtige Twente ontdekken? Huur dan een e-chopper bij Actief Twente.

Sandra uit Enschede

We hadden er nog nooit op gereden,de eerste paar minuten even wennen maar het is ontzettend leuk . Zeker voor herhaling vatbaar!!
+ Lees meer

Wendy uit Enschede

We hebben e-choppers gehuurd en een bakfiets, alles was goed geregeld. Bedoel ermee, het halen en brengen van de bakfiets, de e-choppers stonden klaar. Het was een ontzettende leuke dag en zekers voor herhaling vatbaar.
+ Lees meer

KSem uit Utrecht

Goed en snel opgestart. Duidelijke korte uitleg en we konden op pad. We hebben ons kostelijk vermaakt in de prachtige omgeving!
+ Lees meer

Online Boeken

Boek je E-chopper in Enschede eenvoudig online.

Kies je duur

2 uur3 uur4 uurDag Huur

Vergelijkbare arrangementen

Lunchtocht in Markelo

Lunchtocht in Markelo

Boek nu

€ 60,25

Meer informatie
Tocht op wielen & Dinerbuffet Deluxe Italiaans

Tocht op wielen & Dinerbuffet Deluxe Italiaans

Italië, het land van de scooters, heerlijk eten en onvergetelijke ervaringen. Stap op een scooter en ontdek de prachtige landschappen en pittoreske dorpjes. Is de tocht voorbij laat je dan verleiden door de heerlijke geuren en smaken van de Italiaanse keuken, van een salade caprese tot een romige pasta carbonara. Geniet en laat je meevoeren door de passie en het ritme van Italië. Ciao!

Boek nu

67,-

Meer informatie
Lunch- of dinertocht in Almelo

Lunch- of dinertocht in Almelo

Een lunch of dinertocht in Almelo is een unieke manier om de stad te ontdekken en te genieten van heerlijk eten. Start bij het Huis van Bewaring en verken de stad op een ontspannen manier. Laat je verrassen door de lekkerste gerechten en de geheimen van deze prachtige stad.

Dinertocht in Markelo

Dinertocht in Markelo

Beleef een unieke eetervaring tijdens onze lunch- of dinertocht vanuit Erve Meenderinkboer in Markelo. Proef de heerlijke lokale gerechten en ontdek de verrassende smaken van de omgeving.

Bekijk alle arrangementen
Stuur ons een bericht via WhatsApp