7 dagen per week geopend
Chopper rijden in Zenderen

Chopper rijden in Zenderen

Chopperhuur
WA-verzekering
Inclusief route

Goed nieuws! Je kan nu ook choppers huren vanuit ons depot in Zenderen. Dit depot zit bij Pannenkoekenhuis en restaurant de Smikkel.

Huur een chopper in Zenderen!

Elektrisch chopper rijden vanuit Zenderen. Ons depot is bij het mooie restaurant en pannenkoekenhuis Smikkel in Zenderen. Hier haal je eenvoudig je geboekte chopper op. Vooraf nog even heerlijk genieten van een kop koffie of wat lekkers voor onderweg? Ook dat is mogelijk bij restaurant en pannenkoekenhuis Smikkel! Ons depot is dagelijks geopend op reservering. Reserveer hieronder eenvoudig je chopper online. Je ontvangt bij je chopper een goede uitleg en een leuke route. Hoe fijn is dat! 😀

Kinderzitjes

Wil je graag met de kids toeren? Dan hebben wij nu ook kinderzitjes (fietszitjes) beschikbaar. Deze boek je eenvoudig online erbij. Ga heerlijk genieten tezamen met je kids!

Chopper feiten

Ons depot Zenderen

Nieuw dit jaar is ons depot in Zenderen bij restaurant en pannenkoekenhuis Smikkel. Het restaurant ligt aan de Hertmerweg 45A en is goed te zien bij de rotonde in Zenderen. Een hele mooie locatie waar je na het chopper rijden nog heerlijk kunt relaxen. Je hebt de mogelijkheid om binnen te zitten maar ook het terras buiten nodigt zeker uit voor een heerlijk hapje en een drankje. Dus kom gezellig chopper rijden in Zenderen!

Bijzonderheden

NIEUW!!! Knaap bike huren

Heb je geen rijbewijs? Dan kun je nu bij restaurant Smikkel ook de knaap bike huren! Een vette, coole en stoere e-bike en deze kun je dus goed combineren met je chopper huur. Hoe handig en leuk is dat?

Ga je met kinderen op pad? Dan kunnen je kids vanaf 11 jaar en minstens 155 cm zelf al op deze stoere e-bike fietsen.

💡Boek hier eenvoudig je knaap bike! (Maak hiervoor een tweede boeking!)

Ervaringen van bezoekers

Super!

We hebben t super gehad!

- Karen uit Albergen
Lees meer ervaringen

Prijzen en voorwaarden

Prijs per E-chopper
2 uur € 28,50
3 uur € 33,50
4 uur* € 38,50
daghuur* € 50,00
*Actieradius van een volle accu is +/- 45 km

Online boeken

Boek je E-chopper in Zenderen eenvoudig online.
 
Direct boeken

Vergelijkbare arrangementen

Bekijk alle arrangementen
Stuur ons een bericht via WhatsApp