7 dagen per week geopend
Paasarrangement: Dé Q-Eiertocht 🐣

Paasarrangement: Dé Q-Eiertocht 🐣

Koffie/Thee to-go
Q-(eie)R roadbook
E-Chopper (3 uur voor de prijs van 2 uur)
Travelbag Family
Tip: ook met een van onze andere voertuigen te rijden!

De paashaas is in het land en heeft tijdens de Paasdagen wat paaseieren verstopt. Gelukkig kun je met de Q(eie)R-Tocht de paaseieren vinden. Zoek ze om de QR-code te krijgen.

🐰 De Q-Eiertocht..., het leukste uitje met Pasen 🐣

🐥 Kom tijdens de Paasdagen onze paaseieren zoeken met de Q(eie)R-Tocht! In elk paasei zit een QR-code verstopt, weten jullie dat eitje te breken?! Geschikt voor het hele gezin of voor je vriendengroepje. De route met een voertuig naar keuze stuurt jullie langs de gezellige dorpen Denekamp, Ootmarsum, Tilligte en Rossum. Hoe is jullie kennis rondom de Paas tradities?! 🐥

Wat is de Q-Eiertocht?🥚

De start van de tocht is bij Actief Twente in Beuningen. We ontvangen jullie en checken of de telefoons werken. Met een coffee/tea-to-go gaan jullie op pad naar de E-Chopper. Hier volgt een kleine uitleg en dan kan de tocht beginnen!

Op verschillende plekken op de route hebben wij Q-(eie)R-codes verstopt. Een superleuke activiteit om tijdens de paasdagen te ondernemen. Je krijgt van ons een roadbook mee met aanwijzingen waar de Q-eieren ongeveer te vinden zijn. Aan jullie de taak ze op te sporen, het ei te scannen en de vragen op te lossen!

Onderweg 🌼 🌱

Jullie kunnen op pad met een van onze voertuigen. We hebben het arrangement nu gebaseerd op de E-Chopper. Jullie rijden een route die door het middeleeuwse stadje Ootmarsum gaat. Voor onderweg krijgen jullie een Travelbag familie mee met lekkere snacks.

Ga je liever op pad met een ander voertuig? Of wil je een combinatie van voertuigen maken passend voor het hele gezin? Dan kan ook! Geef het aan bij het maken van de reservering.

Mogelijke voertuigen zijn:

Ook kun je gebruik maken van de fietsen uit ons assortiment. De fietsen huur je voor een hele dag, dus je hebt de hele dag om de Q-eiertocht te doen.

Terugkomst bij Actief Twente 🐰

Bij terugkomst leveren jullie het antwoordformulier met de naam er op in bij de balie. Wie weet wat daar nog uit voort kan komen….?!

Wil je nog even nazitten? We heten je van harte welkom in de Solexbar of op ons terras!

Ervaringen van bezoekers

Paaseieren zoeken 2.0

Een super leuke, mooie en gevarieerde route. Eieren zoeken 2.0. Het rijden op de echopper vond ik (als enige) in… + lees meer

- Yvette Ernst uit Zoetermeer
Lees meer ervaringen

Prijzen en voorwaarden

  • Je betaalt per voertuig
  • Zitten er kinderen achterop? Vergeet niet een travelbag bij te boeken!
  • Kinderen tussen 3 en 5 kunnen achterop een puch met een kinderzitje. Zijn ze ouder? Dan kunnen ze achterop zonder zitje tot en met de leeftijd 10.
  • Heb je kinderen die langer zijn dan 1,50 meter dan kunnen ze zelf op de Knaap-bike, Beach Cruiser of Loopfiets.
  • Vanaf 16 jaar mogen kinderen op een fatmax rijden.
  • E-puch, scooters en choppers kunnen op gereden worden met rijbewijs.

 

Boeken en meer informatie

Reserveer de Q-Eiertocht eenvoudig online. De tocht is standaard inclusief een E-Chopper.

Wil je liever op pad met een van onze andere voertuigen of met een mix van voertuigen? Dat kan! Geef het hieronder aan, dan passen we het – onder voorbehoud van beschikbaarheid – voor jullie aan.

Maak je uitje compleet met eventuele extra’s.

Vergelijkbare arrangementen

Bekijk alle arrangementen
Stuur ons een bericht via WhatsApp