Brommers kiek’n

Highlights

  • Ontvangst met Koffie/thee en gebak
  • E-puch tocht (2 uur)
  • Route via de komoot app
  • WA-verzekering

Boek nu vanaf

€ 36,25 p.p.

Gitty van Aefst uit Zwolle

Geweldige organisatie, alles goed voor elkaar en geen een keer pech onderweg.
+ Lees meer

Morsink uit Denekamp

Wij hebben met 9 personen solexen gehuurd op locatie, deze werden ruim een kwatier voor afspraak geleverd(super). Nette uitleg gehad, en goed op weg geholpen. Super dag gehad
+ Lees meer

Nijeboer uit Lageland

Fantastisch om met het gezin een solextocht te maken. Het ontvangst was hartelijk, de uitleg duidelijk en de bitterballen lekker. Kortom; een aanrader.
+ Lees meer

Alie uit Achterberg

Ik heb met 4 schoondochters het Twentse land onveilig gemaakt. Wat een geweldige middag hebben we gehad, op de solexen. Het weer zat ook voor 100% mee, zon en wind….heerlijk
+ Lees meer

Tanja uit Hengelo

Solexen gehuurd met 10 personen. Helemaal top! Tankenberg route gereden en onderweg gepicknickt. De solexen waren super, liepen lekker vlot en geen mankementen. Dus in 1 woord: TOP!
+ Lees meer

Pascal uit Losser

Donderdag 17 mei met 30 collega`s een solextour rondom Enschede gedaan. Alles liep perfect. De route (door Twente Solex) uitgestippeld was mooi. De solexen waren ook prima. Kortom een mooie middag.
+ Lees meer

Hariette Hoekstra uit Lelystad

Met mijn vriendinnen groep en familie op stap gegaan voor mijn verjaardag. Het was geweldig , niets was de heren teveel. Er reed een mijnheer mee om te kijken als het allemaal goed ging. Het was top, de service was goed. Echt een aanrader. Super !!!!!!
+ Lees meer

Ruud Bouman uit Hoofddorp

Mijn vrouw en ik hebben een rondrit met de Solex gemaakt met een authentieke zware regenjas en helm op, geweldig om te zien. Wij hebben een gezellige rit gehad en onderweg lekker koffie en gebak genuttigd. Het is een aanrader om er een middag even gezellig tussenuit te zijn.
+ Lees meer

Margreet Meijer uit Nijkerk

Met 14 man een teamdag gehad bij Actief Twente. We begonnen met koffie/thee en een lekker stuk krentewegge. Daarna was het tijd voor het aantrekken van ‘de jassen!’. Dat is echt een toegevoegde waarde voor de dag, wat ontzettend leuk en hilarisch zeg! Daardoor ook mooie foto’s gemaakt :-). Vervolgens nog een paar uur door het mooie Twente gereden op de Solex. Gaaf want het is idd moeilijk met zo’n groep om bij elkaar te blijven ook als er een aantal Solexen dienst weigeren. Overigens was dat echt super geregeld door Actief Twente; even een belletje en binnen 10 minuten stonden ze voor je neus met een nieuwe. We kwamen (uiteindelijk allemaal) weer bij elkaar bij Actief Twente voor een late lunch met heerlijke (zelfgemaakte?)groentesoep. Iedereen vond het rijden op de Solex zo leuk dat er nog lekker een uurtje geknald is om vervolgens af te sluiten met een chocomelk met slagroom! We hebben dus echt ontzettend genoten van de ervaring, het landschap en de zeer goede zorgen en service van Actief Twente! Echt de moeite waard als je met je team wilt ontspannen.
+ Lees meer

Astrid Haan uit Enschede

Met een vriendin onze verjaardag gevierd, en wel met de vriendinnen club op de solex ! Leuke ervaring , en veel gezien . Op het einde van de rit klets nat geworden , maar dat mocht de pret niet drukken ! 👍
+ Lees meer

Boeken en meer informatie

Neem een Optie of Boek dit arrangement binnen 2 minuten online (in 4 stappen).

Vergelijkbare arrangementen

Loopfiets wintertocht

Loopfiets wintertocht

Ondanks dat het kouder wordt zijn wij gelukkig nog steeds actief! Ga in het winterseizoen op pad met een tocht op een loopfiets.

Boek nu

41,25 p.p.

Meer informatie
Build Your Burger & Voertuig

Build Your Burger & Voertuig

Build your burger? Ja je hebt het goed gelezen, je gaat je eigen burger maken! Dus wees creatief en smakelijk. Dit toparrangement wordt geopend met zoete mini burgers!

Boek nu

52,75

Meer informatie
Tocht op wielen & Pizza DIY!

Tocht op wielen & Pizza DIY!

Op zoek naar een leuke en lekkere activiteit met je gezelschap? Kies dan voor ons unieke Pizza Do It Yourself arrangement.

Boek nu

€ 17,50

Meer informatie
Greuner wordt ’t nig 🚜

Greuner wordt ’t nig 🚜

“Wauw, het teamuitje bij Actief Twente was echt super gezellig!’’ - dat is wat je als organisator van een teamuitje graag wil horen.

Boek nu

112

Meer informatie
Bekijk alle arrangementen
Stuur ons een bericht via WhatsApp