7 dagen per week geopend
Fatmax & BBQ

Fatmax & BBQ

Ontvangst met koffie & Tony Chocolonely
FatMax tocht (2 uur)
WA-verzekering
Barbecue

Combineer je Fatmax uitje met lekker eten! Zo heb je snel en eenvoudig een compleet programma op maat.

Welkom bij Actief Twente

We binnen met echte verwennerij; een mix van Tony Chocolonely Chocolade brokken met lekkere warme koffie of thee. Neem ook gerust een 2e kopje! Aansluitend is het tijd voor de check-in, kunnen jullie en route kiezen en geven wij uitleg over de FatMax.

FatMax tocht

En dan kan de tocht met de stoere step beginnen. Stap op, geef gas en toer eenvoudig en ontspannen door de mooie omgeving. Zo simpel is het, en geschikt voor iedereen vanaf 16 jaar! De fatmax heeft dikke banden die voor een goede wegligging zorgen. Een perfect vervoersmiddel voor een mooie tocht als vriendenuitje, teamuitje of vrijgezellenfeest!

Barbecue

Bij terugkomst van de tocht hebben wij alvast de BBQ voor jullie aangestoken. Nu is het aan jullie zelf om lekker te gaan grillen in jullie eigen tempo. Alle informatie over de bbq en de vegetarische variant vind je hier. Boek desgewenst de Open Bar als extra om zo ook gedurende 2 uur onbeperkt te kunnen genieten van drankjes zoals bier/fris/huiswijn.

Bij mooi weer zitten jullie op het achterterras in de prachtige avondzon. Is het minder zonnig? Dan hebben wij plek onder de veranda of in onze bar. Voor een beetje extra warmte en sfeer steken wij graag een van onze vuurkorven aan.

 

Prijzen en voorwaarden

Arrangement informatie: – Duur arrangement: ca. 5 uur – Minimaal aantal deelnemers: 10 personen – Overige consumpties niet inbegrepen Niet vergeten: – Om de Fatmax te mogen besturen heb je geen rijbewijs nodig, maar moet je wel 16 jaar of ouder zijn. Ben je dit niet? Kies voor die persoon voor een Elektrische loopfiets of een E-Cruiser, supergaaf! – Heb je specifieke (dieet)wensen of allergieën? Neem gerust contact met ons op.

Boeken en meer informatie

Neem een Optie of Boek dit arrangement eenvoudig online.

Vergelijkbare arrangementen

Bekijk alle arrangementen
Stuur ons een bericht via WhatsApp