7 dagen per week geopend
Fietsen & Forelvissen

Fietsen & Forelvissen

Koffie/thee met krentenwegge
Fietshuur
Route
Vissen bij Denekamperdijk 59 (4 uur)
Professionele vis set

Boek nu

Vanaf € 41,- p.p.

Fietsen

Wanneer de kop koffie en de Twentse krentenwegge op is, staan de gekozen fietsen klaar voor vertrek. Maak bij het reserveren keuze uit het gewenste type fiets(en). Combineren is ook mogelijk! We kunnen je voor dit arrangement de tandem of de mountainbike van harte aanbevelen. Waai onderweg lekker uit en bereid je ondertussen voor op een leuke dag. Natuurlijk krijgen jullie van ons een route mee. Na +/- 2 uur fietsen komen jullie bij de forel-vis-locatie Denekamperdijk 59 aan, waar jullie stoppen om een hengeltje te gaan werpen!

Forelvissen Denekamperdijk 59 in Losser

Bij Denekamperdijk 59 worden jullie hartelijk ontvangen en krijgen jullie een korte instructie over het forelvissen. Denekamperdijk 59 is een prachtige locatie die in het buitengebied tussen Losser en De Lutte ligt. Omringd door de natuur liggen hier 4 visvijvers gevuld met forel. Laat je vis kunsten zien en vang de grootste forel. Jullie kunnen hier gebruik maken van professionele vishengels en alles wat er nodig is voor een geslaagde middag vissen. Maak tot 4 uur lang gebruik van één van de visvijvers. Uiteraard mag je de vis meenemen nadat je ‘m hebt schoongemaakt, om thuis op te eten 🙂

Terug naar Actief Twente

Stap na het vissen weer op de fiets voor het vervolg van de route door de prachtige natuur van Twente. Bij terugkomst bij Actief Twente hebben jullie nog de mogelijkheid om te gaan genieten op een van onze terrassen of de veranda. Combineer dit arrangement met een gezellige barbecue of een bierproeverij na afloop en maak je uitje compleet (vooraf reserveren). Vraag ons gerust naar de mogelijkheden.

Prijzen en voorwaarden

De prijsberekening van onze TwenteFiets arrangementen bestaat uit 2 delen: – De vaste kosten van het arrangement per persoon (zoals eten/drinken, entree, etc) – De kosten per vervoersmiddel (afhankelijk van de keuze die je maakt) Arrangement informatie: – Je kunt 4 uur lang vissen bij de Denekamperdijk 59. Let op: De visvijvers sluiten om 16.30 uur! Houd er dus rekening mee dat hoe later je het arrangement boekt, hoe korter je kunt vissen. – Overige consumpties niet inbegrepen

Boeken en meer informatie

Neem een Optie of Boek dit arrangement binnen 2 minuten online (in 4 stappen). NB: De boeking van het forelvissen is onder voorbehoud van de beschikbaarheid, wij informeren je hier zo snel mogelijk over.

Vergelijkbare arrangementen

Bekijk alle arrangementen
Stuur ons een bericht via WhatsApp