7 dagen per week geopend
High Gin & Jeu de Boules 🍸

High Gin & Jeu de Boules 🍸

3 speciale Gin Tonic drankjes
2 Jeu de Boules banen voor 3 uur tot jullie beschikking!
Heerlijke plank met hapjes
Bittergarnituur

Ga gezellig jeu de boulen maar geef er een leuke twist aan! Onze Gin-Tonic-proeverij wisselen we af met indoor jeu de boules.

High Gin 🍹

Ben je een liefhebber van gin-tonics? Dan is de High Gin perfect voor jou en je gezelschap. Gedurende ongeveer twee uur geniet je van drie verschillende gin-tonics gemaakt door het barpersoneel zelf. Daarnaast kun je genieten van heerlijke hapjes zoals bijvoorbeeld parmaham, olijven, worstjes en kaas. Ook wordt er een ronde warme hapjes geserveerd tijdens de proeverij!

Vanaf 10 personen te reserveren!

 

Meer over High Gin 🍹

Wie neem jij mee?

Ben je op zoek naar een gezellige middag of avond waarbij een drankje, hapje en een actief spelelement zijn toegevoegd? Dan is dit wellicht het uitje dat je zoekt. Tijdens het jeu de boules worden de Gin-tonics geserveerd tezamen met de koude en warme hapjes. Dit arrangement is geschikt voor kleine en grote groepen. Kom gezellig met je familie, vrienden langs of neem je collega’s mee en ga de competitie aan.

Indoor Jeu de Boules 🎳

Lijkt het op bowlen of kegelen? Nee! Het is van een hele andere categorie behendigheid. Daarnaast heeft het ook andere spelregels. Moet je sterk of groot zijn? Nee! Het is namelijk voor alle leeftijden. Jeu de boules is een super gezellig en leuk spel om te doen. Het kan met een klein gezelschap, maar ook een competitie met een grotere groep is aan te raden.  Voor degene die nog niet precies de spelregels kennen, klik op de foto hiernaast en bekijk ze.

Voor de echte fanatiekelingen hebben we rolmaten als je niet zeker bent of je dichter bij ligt!  😉

Meer over Indoor Jeu de Boules 🎳

Prijzen en voorwaarden

Arrangement informatie: – Duur arrangement: ca. 3 uur – Minimaal aantal deelnemers: 10 personen – Heb je allergieën of BOB’s(alcoholvrije gin/tonic) meld dit tijdens het boeken!

Vergelijkbare arrangementen

Bekijk alle arrangementen
Stuur ons een bericht via WhatsApp