7 dagen per week geopend
High Gin & Puch

High Gin & Puch

E-Puch tocht van 2 uur
3 speciale Gin Tonic drankjes
Heerlijke plank met hapjes
Bittergarnituur

Maak op onze e-puch een tocht door het mooie Twente. En om het nog leuker te maken..., sluit het af met een high gin. Een heerlijke proeverij van Gin Tonic drankjes onder het genot van heerlijke hapjes.

De retro e-puch

Vertrek vanaf Actief Twente voor een mooie tocht met je e-puch en geniet van de rust en de omgeving. Het voordeel van het voertuig is dat je er met twee personen op kunt. Wie neem jij mee op dit leuke retro voertuig?

Wij hebben mooie routes voor je, maar je mag natuurlijk ook je eigen route rijden.

💡 Voor de elektrische-puch heb je geen helm nodig, maar wel een (brommer) rijbewijs!

Meer over De retro e-puch

Met wie ga jij dit uitje doen?

Heb je altijd al eens op een ouderwetse puch willen rijden, maar dan in een groen jasje (elektrisch). Heerlijk toeren door het Twentse landschap. En dan naderhand gezellig samen zitten met een echte proeverij van onze Gin Tonic dranken. Heb ik je interesse gewekt? Kom gezellig met je vrienden, collega’s of familie en geniet van je dagje uit!

High Gin 🍹

Ben je een liefhebber van gin-tonics? Dan is de High Gin perfect voor jou en je gezelschap. Gedurende ongeveer twee uur geniet je van drie verschillende gin-tonics gemaakt door het barpersoneel zelf. Daarnaast kun je genieten van heerlijke hapjes zoals bijvoorbeeld parmaham, olijven, worstjes en kaas. Ook wordt er een ronde warme hapjes geserveerd tijdens de proeverij!

Vanaf 10 personen te reserveren!

 

Meer over High Gin 🍹

Prijzen en voorwaarden

Arrangement informatie: – Duur arrangement: ca. 3,5 uur – Minimaal aantal deelnemers: 10 personen – Heb je allergieën of BOB’s(alcoholvrije gin/tonic) meld dit tijdens het boeken!

Vergelijkbare arrangementen

Bekijk alle arrangementen
Stuur ons een bericht via WhatsApp