Openingstijden: elke dag van 9:00 to 21:00. Neem contact op via:

High tea & Solexrijden

Arrangement inclusief:
  • High tea (1,5 uur)
  • Solextocht (2 uur)
  • Route
  • WA-verzekering
  • Brandstof

Katja van Stuivenberg uit Hengelo

Super genoten met mijn vriendin van onze solex tour! Wat een mooie locatie en gebied, service en aandacht bij Twente actief helemaal top! Aanrader voor een volgende keer
+ Lees meer

Emy uit Arnhem

Superleuke ervaring! De hightea was heel uitgebreid en erg lekker. Gelachen met de outfit aan en op de foto. Het Solex rijden was geweldig! De route was prachtig evenals het weer en het lente groen en bloesems. Veel lol gehad. Een topdag!
+ Lees meer

Gert Hilbink uit Coevorden

We hadden een afspraak vanaf 12.30 uur. Wij waren er echter al om 09.30 om in de tussentijd een fiets tocht met onze eigen fietsen te maken. Parkeren was geen enkel probleem. Bij terugkomst om 12.30 uur stond er een High-Tea klaar (zoals afgesproken). De Tea was uitstekend en van hoge kwaliteit t.a.z. van de producten. Aansluitend was een solex tocht gepland om 14.30. Wij konden echter al rond 14.00 vertrekken omdat wij sneller waren met de lunch en de solexen stonden klaar. 2 mensen in ons groepje waren in de 70 en zij werden goed begeleid bij hoe om te gaan met de solex. De 3 uur durende tocht was geweldig uitgezet met op diverse plaatsen de mogelijkheid een pauze te maken bij een cafe o.i.d. met kortingsbonnen. (Mooiste stop was bij landgoed Singraven). Na terugkomst weer hartelijk ontvangen met veel belangstelling van de verhuurder(s) over onze ervaringen. Wij hadden een arrangement High-Tea en solextocht geboekt maar deze staat niet in het programma.
+ Lees meer

Boeken en meer informatie

Neem een Optie of Boek dit arrangement binnen 2 minuten online (in 4 stappen).