Hulp nodig? Bekijk onze veelgestelde vragen of neem contact op via:

High Tea

Arrangement inclusief:
  • Uitgebreide High Tea
  • Top locatie
  • Zomer & winter terras

Gewoon voor de gezelligheid, een leuke dag of de bride-to-be? Voor iedereen hebben wij een leuke high tea!

Wij van Actief Twente bieden naast alle activiteiten op voertuigen ook een leuke high tea (die natuurlijk ook in combinatie te boeken is met bijvoorbeeld een leuke solex tocht). Onze high tea wordt verzorgd met lekkere hapjes zoals scones, muffins, warme gerechtjes en nog veel meer hartige en zoete lekkernijen. Voor ieder wat wils! Naast alle lekkere hapjes is de thee natuurlijk aanwezig! Wij hebben een ruime keuze aan verschillende theesoorten.

Gezellig kletsen onder het genot van heerlijke hapjes en een kopje thee kan het gehele jaar door in onze vernieuwde ontvangstruimte of bij goed weer op een van onze terrassen. Toch een klein drupje regen? Geen probleem, wij hebben ook een overdekt terras.

high tea

Combineren…

Het is natuurlijk ook erg leuk en gezellig om deze high tea te combineren met een (sportieve) activiteit. Denk hierbij aan een sportieve kanotocht of een culturele rit door de prachtige natuur van Twente, op verschillende soorten fietsen, een solex, scooter of kickbike.

Zie je het al voor je? Eerst even lekker scooter rijden met een van onze routes door Twente en dan aan het einde van de dag ontvangen worden met een heerlijke high tea op ons terras?!

Heb je een bepaalde allergie of volg je een speciaal dieet? Geef dit dan door bij de reservering, dan houden wij hier uiteraard rekening mee!

high tea

Arie de Jager uit Enschede

Na een uitstekende High Tea een prachtige tocht gemaakt per kick bike (step) door het mooie Dinkelland. De bikes waren in uitstekende staat en de routebeschrijving duidelijk. Het personeel was vriendelijk, behulpzaam en deskundig. We hebben genoten van een mooie dag.
+ Lees meer

Boeken en meer informatie

Je kunt dit arrangement direct boeken of een optie nemen via onze website. We sturen je dan een kostenloze optie die 7 dagen geldig is. Als je nog vragen hebt kun je ons altijd een e-mail sturen of bellen via 0541 – 29 98 21.

Boek direct Reactie binnen 1 werkdag Beschikbaarheid checken Vrijblijvend en 7 dagen geldig