7 dagen per week geopend
INDOOR Jeu de Boules

INDOOR Jeu de Boules

Keuze uit: Baanhuur 50 minuten, Baanhuur 110 minuten.
Gegarandeerd gooi plezier
Inclusief de boules & but en speluitleg

Boek nu

Vanaf € 18,50

Jeu de boules! Een leuk uitje voor jong en oud. Kom gezellig langs met z'n allen en gooi die ballen. WEES WELKOM! SOIS LE BIENVENU!

Indoor Jeu de Boules 🎳

Lijkt het op bowlen of kegelen? Nee! Het is van een hele andere categorie behendigheid. Daarnaast heeft het ook andere spelregels. Moet je sterk of groot zijn? Nee! Het is namelijk voor alle leeftijden. Jeu de boules is een super gezellig en leuk spel om te doen. Het kan met een klein gezelschap, maar ook een competitie met een grotere groep is aan te raden.  Voor degene die nog niet precies de spelregels kennen, klik op de foto hiernaast en bekijk ze.

Voor de echte fanatiekelingen hebben we rolmaten als je niet zeker bent of je dichter bij ligt!  😉

Meer over Indoor Jeu de Boules 🎳

Avondje op de bank? Nee! Kom ballen gooien.

Ben je ook die avonden zat dat je niet weet wat je moet doen? Dan hebben wij de oplossing voor je. Ga jeu de boulen! Een super gezellig spel dat voor alle leeftijden is. Nodig je vrienden, familie, gezin, collega’s of opa’s en oma’s uit en maak er een gezellige avond van.

💡 Tip: Ook het perfecte uitje bij slecht weer en zijn de kinderen jong, kom gezellig overdag!

De banen en de boules

Wij hebben 2 indoor banen er voor jullie liggen waar je met 6 personen per baan het jeu de boule spel kunt spelen. Natuurlijk volgt er eerst een korte uitleg over de spelregels en voor de fanatiekelingen is er uiteraard een meetlat!

Is je interesse gewekt? Dit zijn onze huur mogelijkheden:

Keuze kunnen maken? Boek snel je baan 😉

Boeken en meer informatie

Boek je baan eenvoudig online:

Vergelijkbare arrangementen

Unieke Uitjes: 3 Lokale Toppers en Origineel Vervoer

Unieke Uitjes: 3 Lokale Toppers en Origineel Vervoer

Ervaar Twente op zijn best met een unieke samenwerking tussen drie lokale toppers! Stap vanaf jullie eigen locatie in de Amerikaanse schoolbus van Actief Twente voor een mooie route naar Kaamps en Othmar Bierbrouwerij. Ontdek tijdens exclusieve rondleidingen het boerenleven bij Kaamps en proef de ambacht bij Othmar Bierbrouwerij. En ga de uitdaging aan met een écht Twents spel: klootschieten! Een onvergetelijke dag met Twentse gastvrijheid voor jouw uitje.

Meer info & boeken
Unieke uitjes: Toertocht langs Kaamps & Othmar

Unieke uitjes: Toertocht langs Kaamps & Othmar

Beleef Twente op zijn best met een unieke samenwerking tussen drie lokale toppers! Stap op de scooter van Actief Twente voor een mooie toeristische route naar Kaamps en Othmar Bierbrouwerij. Ontdek het boerenleven digitaal bij Kaamps en proef de ambacht bij Othmar Bierbrouwerij tijdens een exclusieve rondleiding. Een onvergetelijke dag met Twentse gastvrijheid en karakter.

Meer info & boeken
City Game Münster

City Game Münster

Stap aan boord van onze Amerikaanse schoolbus en laat je verrassen door knotsgekke spelopdrachten in het betoverende Münster. Ontdek de stad op een unieke manier met de City Games. Een geweldige combinatie van avontuur en sightseeing voor een onvergetelijke ervaring. Mis dit niet!

Meer info & boeken
Outdoor Lasergamen en Voertuig naar keuze

Outdoor Lasergamen en Voertuig naar keuze

Stap op je voertuig en ga op weg naar het spannende avontuur van lasergamen. Via een mooie route kun je je alvast voorbereiden op de actie en sensatie van dit spel. Dit outdoor event is realistisch en heeft de perfecte spelbeleving.

Boek nu

€ 51,50

Meer info & boeken
Bekijk alle arrangementen
Stuur ons een bericht via WhatsApp