Openingstijden: elke dag van 9:00 to 21:00. Neem contact op via:

Kerstborrel

Arrangement inclusief:
  • Borrel
  • Muziek
  • Hapjes
  • Gezelschap :-)

Als bedrijf zijnde moet je natuurlijk ook kerst en oud &  nieuw met je personeel vieren, dat kan nu bij Actief Twente in een zeer mooie omgeving! Een kerstborrel met een lekker hapje.

Bij Actief Twente hebben we natuurlijk de leukste uitjes het hele jaar door. Daarom hebben we vanaf dit jaar bij ons op locatie, nieuw: kerstborrel en tegelijkertijd eindejaarsfeest. Verras je personeel met een leuke avond en eventueel een cadeaubon voor een van onze leuke arrangementen.

Kerstborrel & eindejaarsfeest

Het is weer tijd voor een geweldige tijd van het jaar. Vier dit met een kerstborrel & eindejaarsfeest! Doe een drankje met je collega’s, vrienden of familie. Geniet van elkaars gezelschap. Elke jaar het zelfde feestje in de kantine is ook leuk maar een keer wat anders is misschien toch iets leuker. Daarom is het dit jaar tijd voor iets nieuws. Wij zorgen voor de hapjes, drankjes, muziek, versiering en tijd voor een speech! Een leuke sfeer moeten jullie natuurlijk zelf voor zorgen.

Nog een aantal tips om de avond helemaal top te maken!!

#1: Neem een glimlach mee.
#2: Kleed jezelf feestelijk.
#3: Maak duidelijke afspraken met je collega’s over de tijden.
#4: Verras je collega’s en/of je baas met wellicht een toespraak of allerlei complimentjes.
#5: Overleg met je collega’s of je ook aanhang mag meenemen.

Cadeau

Niet weten wat je als cadeau moet geven? Verras iemand met een Kerstpakket Waardebon van Actief Twente.

Boeken en meer informatie

Je kunt deze losse verhuur direct boeken of een optie nemen via onze website. We sturen je dan een kostenloze optie die 7 dagen geldig is. Als je nog vragen hebt kun je ons altijd een e-mail sturen of bellen via 0541 – 29 98 21.

Boek direct Reactie binnen 1 werkdag Beschikbaarheid checken Vrijblijvend en 7 dagen geldig