7 dagen per week geopend
Kickbike

Kickbike

Officiële Kickbikes met groot voorwiel
Geschikt voor alle leeftijden
Pech-onderweg-service
Incl. diverse routes

Boek nu

€ 12,50 per dag

Kickbiken is hét nieuwe steppen! En dat voor jong en oud! Met een kickbike maak je genoeg snelheid en dat op een ontspannen manier!

Kickbike

Vertrek vanaf Actief Twente voor een mooie tocht met je kickbike en geniet van de rust en de omgeving. De kickbike heeft een groot wiel en een klein achterwiel waardoor hij een stoer uiterlijk heeft. Hoe cool is dat! Met wie ga jij toeren?

Wij hebben mooie routes voor je, maar je mag natuurlijk ook je eigen route rijden.

💡 De kickbike is ook uitermate geschikt als kids uitje! 

Kickbiken

Bij kickbiken maak je meer snelheid en dat op een ontspannen manier. Wat wil je nog meer? Het voordeel van een kickbike is dat je over de paden kunt waar je normaal gesproken alleen lopend kan komen. Super handig! De kickbikes zijn voor alle leeftijden geschikt, dus dit is ook zeker een leuk gezinsuitje.

Routes vanaf ons

Wij hebben voor jullie de leukste routes uitgezet zodat je de mooiste plekjes en paden van Twente ontdekt. Een route op papier kost 0,50 eurocent en deze kun je vragen bij de balie.

Wil je liever een route op je mobiel, download dan de komoot app. Voor meer informatie over onze routes en de komoot app, klik op de link!

Prijzen en voorwaarden

Dag                 € 12,50 Weekend      € 25,00 Midweek       € 37,50 Week              € 62,50 Speciale hondenbeugel om te kickbiken met de hond + € 2,50

Boeken en meer informatie

Neem een Optie of Boek dit arrangement binnen 2 minuten online (in 4 stappen). Boek Direct

Vergelijkbare arrangementen

Bekijk alle arrangementen
Stuur ons een bericht via WhatsApp