Kickbiketocht door Ootmarsum met gids

Kickbiketocht door Ootmarsum met gids

Bezorgen/ophalen in Ootmarsum centrum bij de Kerk
Kickbike tocht (2 uur)
Gids
Travelbag met kaas/worst en blikje drinken

Boek nu

€ 26,65 p.p.

Ootmarsum

In Ootmarsum kun je genieten van de creatieve kunst en authentieke Twentse cultuur in een kleurrijke omgeving. Een plaats met karakter is het zeker, uniek en inspirerend mag je Ootmarsum wel noemen. Veel natuur, kunst, cultuur en ook lifestyle-winkels. Daarnaast staat Ootmarsum ook bekend om het nuchtere boerenleven. Denk hierbij aan tractoren op de weg en de vele bossen. Op de straten van Ootmarsum zijn verschillende kunstwerken gevestigd, daarnaast zijn er ook vakwerkhuizen te vinden.

Kickbiketocht door Ootmarsum

Bekijk tijdens de kickbiketocht de vele bezienswaardigheden. Zoals het stadhuis, de molen, het atelier en de vele kerken.
Bijvoorbeeld:

Een deel van Ootmarsum is ook een beschermd stadsgezicht. De gids vertelt je hier meer over tijdens de kickbiketocht. Zo wist je vast nog niet dat Ootmarsum ook wel siepelstad wordt genoemd. De siepel (ui) wordt als toeristische trekpleister gebruikt. Drie keer per jaar tijdens de bouwvak wordt er een siepelmarkt gehouden, dit trekt bezoekers uit de wijde omgeving.

Aarzel niet en boek dit geweldige arrangement ‘kickbiketocht door Ootmarsum’ om het mooie Ootmarsum te ontdekken. Tegenwoordig is kickbiken het nieuwe steppen. Daarnaast is kickbiken niet alleen leuk, maar ook nog eens gezond.

Alternatief

Ga je liever met een ander vervoersmiddel op pad door Ootmarsum? Dat kan natuurlijk ook! Wij van Actief Twente hebben hiervoor genoeg keuze, zoals een solex, scooter, fiets, E-bike, elektrische loopfiets of een tandem. Vraag ons gerust om meer informatie!

Prijzen en voorwaarden

€ 25,50 per persoon

Arrangement informatie:
– Duur arrangement: ca. 2 uur
– Minimaal aantal deelnemers: 10 personen
– Overige consumpties niet inbegrepen

Boeken en meer informatie

Neem een optie of reserveer dit arrangement door onderstaand formulier in te vullen.

Vergelijkbare arrangementen

Bekijk alle arrangementen
Stuur ons een bericht via WhatsApp