Kickbiketocht door Roombeek met gids

Kickbiketocht door Roombeek met gids

Bezorgen/ophalen in Enschede bij Wenninkgaarde 30 (bij het Muziekkwartier), Enschede
Kickbike tocht (2 uur)
Gids
Travelbag met kaas/worst en blikje drinken

Boek nu

€ 26,65 p.p.

Roombeek

13 mei 2000 is Roombeek getroffen door de vuurwerkramp, maar is de afgelopen jaren prachtig herbouwd. Roombeek staat bekend als een voorbeeldwijk van stedelijke bouwen. Een inspirerende nieuwe stadswijk waar je kunt genieten van kunst, cultuur en architectuur. De historie van de wijk is een inspiratiebron voor de inwoners. Waardevolle gebouwen die je herinneren aan het textielverleden van Enschede.  In 2007 heeft Enschede met Roombeek de prijs van de Gouden Piramide in ontvangst mogen nemen. Dit is een prijs voor inspirerend opdrachtgever.

Kickbiketocht door Roombeek

Kickbiken is het nieuwe steppen, geniet op de kickbike van het mooie Roombeek. De gids laat je de mooiste, interessantste architectuur van Roombeek zien. Daarnaast kickbike je langs het monument van de vuurwerkramp. Ook zijn er verschillende museums te zien.
Denk hierbij aan de:

Kickbike (2) (1)Kickbiken is een van de leukste dingen wat je kunt doen. Het is een leuke, actieve en daarom ook nog eens een gezonde activiteit om te doen. Je komt op plekjes waar je met de auto of scooter niet kan komen. Dit maakt het alleen nog maar leuker. Je ontdekt daarbij meer over de omgeving en natuurlijk over Roombeek.

Kortom: Een rondleiding door Roombeek moet je een keer gedaan hebben! Maak een kickbiketocht door Roombeek met je vrienden, familie of collega’s en beleef een onvergetelijke dag.

Alternatief

Ga je liever met een ander vervoersmiddel op pad door Enschede? Dat kan natuurlijk ook! Wij van Actief Twente hebben hiervoor genoeg keuze, zoals een solex, scooter, fiets, E-bike, elektrische loopfiets of een tandem. Vraag ons gerust om meer informatie!

Prijzen en voorwaarden

€ 25,50 per persoon

*Op zaterdag geldt een minimum aantal van 20 voertuigen of meer voor de citytocht. Op zondag en vrijdag bezorgen we vanaf 10 voertuigen of meer op locatie.

Arrangement informatie:
– Duur arrangement: ca. 2 uur
– Minimaal aantal deelnemers: 10 personen
– Overige consumpties niet inbegrepen

Boeken en meer informatie

Neem een optie of reserveer dit arrangement door onderstaand formulier in te vullen.

Vergelijkbare arrangementen

Bekijk alle arrangementen
Stuur ons een bericht via WhatsApp