7 dagen per week geopend
Loopfiets ticketdeal

Loopfiets ticketdeal

Voor 2 personen
Duur tocht: 2 uur
Ticket te verzilveren t/m 30 April
Te gebruiken tussen 9:00 - 11:00
Incl. Borrels met ballen
Incl. Route

Boek nu

Vanaf € 40,50-

Loopfiets arrangement

Wil jij lekker in beweging blijven tijdens het ontdekken van de Twentse landschappen wat ook nog eens leuk en gezond is? Dan is de loopfiets iets voor jou! Met dit arrangement voor 2 personen kan je gezellig een ochtendje op de loopfiets. De tocht duurt 2 uur inclusief na de tocht borrels met ballen.

De elektrische loopfiets

We beschikken over een groot aantal elektrische loopfietsen, een superleuk vervoersmiddel voor een groepsuitje! In het begin misschien wat onwennig om te gaan lopen op een fiets, maar na een goede uitleg en een testronde zijn jullie klaar om op pad te gaan. De fiets is elektrisch aangedreven, daardoor kun je met een rustig looptempo een hoge snelheid bereiken. De loopfiets bevat 6 versnellingen, die kun je met een drukbeweging van je vinger bedienen om de snelheid van de band te wijzigen. De fiets is voorzien van handremmen waarmee je de loopband stopt en de fiets tot stilstand brengt. Ga met een groep op pad en je hebt gegarandeerd een superleuk uitje!

Na de tocht

Lekker nagenieten van je tocht met Borrels & Ballen:

Prijzen en voorwaarden

Arrangement informatie: – Duur arrangement: ca. 2 uur – Minimaal aantal deelnemers: 2 personen – Overige consumpties niet inbegrepen – Alleen boekbaar in de ochtend, met starttijd van de loopfietstocht tussen 09.00 en 11.00 uur

Vergelijkbare arrangementen

Bekijk alle arrangementen
Stuur ons een bericht via WhatsApp