7 dagen per week geopend
Ouder-Kind-Tandemtocht

Ouder-Kind-Tandemtocht

Stabiele ouder-kind-tandem
Ook voor 2 kids XL-versie
Ook met kinderzitjes mogelijk
Ook in elektrische variant mogelijk

Deze speciale ouder-kind-tandem is een ideale en gezellige tandem voor een volwassene met kinderen van ca. 4 t/m 8 jaar.

Ouder-Kind-Tandem

Deze speciale ouder-kind-tandem is een ideale en gezellige tandem voor een volwassene met kinderen van ca. 4 t/m 8 jaar. De kleine kan mee trappen (dat levert extra aandrijfkracht), maar kan ook even uitrusten terwijl jij doorfietst. Actief Twente heeft de originele ouder-kind-tandems van Onderwater, dus Hollandse kwaliteit, veiligheid en comfort!

Ga je liever voor meer gemak? Kies dan voor de elektrische variant van de ouder-kind-tandem!

 

Ouder-Kind-Tandem-XL

Naast de normale ouder-kind-tandem kunt je bij ons ook de XL versie van de Onderwater ouder-kind-tandem huren. Deze tandem bestaat uit 3 zadels, waarvan 2 voor de kids en een voor jezelf. Desgewenst kan er ook nog een zitje bij achterop!

Tandems

Zijn er ook een aantal iets oudere kinderen aanwezig die toch net te groot zijn voor de ouder-kind-tandem? Boek dan een aantal ‘normale’ tandems er bij. De zadels zijn eenvoudig te verstellen waardoor kinderen vanaf +/- 150 lengte al kunnen meefietsen op een ‘gewone’ tandem!

Boeken en meer informatie

Boek & betaal eenvoudig online en wees direct verzekerd van plek, want de daadwerkelijk beschikbare voertuigen en starttijden staan voor je weergeven. Zo ben jij direct verzekerd van je uitje! Wil je het graag combineren met andere types fietsen of extra accesoires toevoegen zoals zitjes? Of wil je de fietsen op een andere locatie laten bezorgen? Boek dan via onze fietshuur-pagina waar alle types fietsen, accesoires met elkaar te combineren zijn.  

Vergelijkbare arrangementen

Bekijk alle arrangementen
Stuur ons een bericht via WhatsApp