7 dagen per week geopend
Racefiets clinic

Racefiets clinic

Ontvangst met koffie/thee en krentenwegge
Cannondale Caad 12
Bidon en candybar voor onderweg
2 uur durende clinic onder begleiding van een instructeur

Ben je opzoek naar een sportief uitje? Boek dan onze racefiets clinic! Na een kop koffie ga je onderweg met onze instructeur!

Ontvangst

We ontvangen je bij onze locatie Actief Twente met een kopje koffie/thee en een échte Twentse Krentenwegge. Daarna de kennismaking met de instructeur. Buiten staan de racefietsen voor jullie klaar. Onze racefietsen zijn van het merk Cannodale. Het zijn lichte, maar supermooie en snelle racefietsen. Deze racefietsen zijn in 3 verschillende maten beschikbaar: S ( 56 ), M ( 58 ) en L ( 60 ). Vooraf krijgen jullie een bidon mee met een candybar voor onderweg.

De clinic

De instructeur neemt jullie mee op pad en hierbij kan de clinic beginnnen! Samen met de groep ga je uitgestippelde routes volgen op een ”hoog” tempo. Natuurlijk houdt onze ervaren instructeur rekening met de snelheid van de groep zodat iedereen binnen zijn/haar grenzen blijft. Voor jong en oud is dit een erg leuke ervaring en vooral érg gezellig.

Na de tocht

Zodra de tocht afgelopen is kom je weer terug op onze locatie Actief Twente. Je kunt samen met de groep gezellig napraten over de tocht tijdens het nuttigen van een drankje/hapje. Eventjes uitrusten en bijkomen van de racefiets clinic.

 

 

 

Prijzen en voorwaarden

Arrangement informatie:

– Dit arrangement neemt ongeveer 2 uur in beslag

– Minimaal aantal deelnemers: 8 personen

– Overige consumpties niet inbegrepen

Boeken en meer informatie

Wil je meer infomatie over deze racefiets clinic? Stuur ons dan hieronder je aanvraag of bel ons via 0541 – 29 98 21.

Vergelijkbare arrangementen

Bekijk alle arrangementen
Stuur ons een bericht via WhatsApp