Scooter: Chill & Grill

Arrangement inclusief

  • Ontvangst met koffie & appelgebak
  • Scootertocht (2 uur)
  • WA-verzekering
  • Brandstof
  • Route
  • Barbecue

Boek nu vanaf

Vanaf € 33,75 p.p.

Rene van de Scheur / pv de Oase uit Almelo

Alles zat mee, droog weer mooie temperatuur geweldige locatie en tour en na afloop heerlijke bbq! Wij hebben genoten van deze topdag!
+ Lees meer

Ziekenhuisgroep Twente uit Hengelo/Almelo

Met de leden van de PV van zowel Hengelo als Almelo een hele leuke middag en avond gehad! Een mooie route door het Twentse landschap. Alles was prima georganiseerd en de BBQ was ook lekker. Een echte aanrader!!
+ Lees meer

Gees wezel uit Epe

Leuke dag gehad mooie route.
+ Lees meer

theo sleiderink (namens Aveleijn, Tubbergen) uit Aveleijn, Tubbergen

We hebben gebruik gemaakt van 24 scooters van Twente Scooter. De scooters verkeerden in prima staat. Vooraf kregen we een duidelijke uitleg over het gebruik van de scooters. De koffie/thee met krentewegge smaakte uitstekend. Bij terugkomst stond de BBQ al gereed, zoals ook was afgesproken. Over gebruik van de BBQ, over de drank was vooraf gecommuniceerd en afspraken hierover zijn prima nagekomen. De kwaliteit van de BBQ was prima Het was nog mooi weer en we konden nog buiten zitten. De sfeer was relaxed. De bediening was prima. Bij vragen konden we meteen een beroep doen op het aanwezige personeel.
+ Lees meer

Kasper uit Zutphen

Een heerlijk dagje op de scooter door het Twentse land ! Langs heel veel herkenbare plekken gereden maar ook veel nieuwe plekjes ontdekt ! Na afloop heerlijk gebarbequed en nagepraat. Super georganiseerd door Twentescooter en een dag om niet snel te vergeten !! Mensen van Twente scooter hartstikke bedankt hiervoor !!!!
+ Lees meer

Meiden uit Hardenberg en omstreken uit Gramsbergen

2 juli, vrijgezellenfeest van onze vriendin Annika. In eerste instantie zouden we een tour maken op de solex, maar door vertraging en in goed overleg hebben we de solex omgeruild door een tour op een scooter. De route beschrijving was goed en een erg mooie tour door het mooie Twente. Na de tour gingen we bbqen. We mochten zelf kiezen op welk terras we gingen zitten, de bbq was top! Lekkere salades en genoeg vlees. De meiden hebben zich prima vermaakt! Onze vrijgezel kreeg een bier proeverij, een aantal speciaal biertjes met een uitleg erbij, dit deed Pim erg leuk! Al met al hebben wij een geslaagde dag gehad! Het personeel was vriendelijk en de locatie top! Zeker een plek om nog is naar toe te gaan! Groeten de groep meiden uit Hardenberg en omstreken
+ Lees meer

Boeken en meer informatie

Neem een Optie of Boek dit arrangement eenvoudig online.

Vergelijkbare arrangementen

Boogschieten met beer & bites

Boogschieten met beer & bites

Kom je vaardigheidskills testen. Ga boogschieten! Het enige dat je nodig hebt is een goede concentratie, een scherp oog en een vaste hand. Wij zorgen dan voor een persoonlijke begeleider en de handboog incl. materialen. Een leuke competitie die je afsluit met een hapje en een drankje.

Boek nu

€ 37,00

Meer informatie
Boulen & Fonduen 🫕

Boulen & Fonduen 🫕

Zoek jij een actief uitje, dat indoor wordt gespeeld en waar het eten inclusief is? Dan hebben wij Boulen & Fonduen voor jou. Een pré is wel dat je van kaas houdt 😉.

Boek nu

€ 38,00

Meer informatie
Jeu de boules kidsparty 🎉

Jeu de boules kidsparty 🎉

Er is er één jarig, hoera, hoera... Moet je een kinderfeestje organiseren? Wij hebben de jeu de boules Kidsparty! Een geheel verzorgd actief uitje waar je alleen maar lachende gezichten gaat zien!

Boek nu

€ 12,50

Meer informatie
Indoor jeu de boules baan

Indoor jeu de boules baan

Jeu de boules! Een leuk uitje voor jong en oud. Kom gezellig langs met z'n allen en gooi die ballen. WEES WELKOM! SOIS LE BIENVENU!

Boek nu

Vanaf € 18,50

Meer informatie
Bekijk alle arrangementen
Stuur ons een bericht via WhatsApp