Scooter: Chill & Grill

Arrangement inclusief

  • Ontvangst met koffie & appelgebak
  • Scootertocht (2 uur)
  • WA-verzekering
  • Brandstof
  • Route
  • Barbecue

Boek nu vanaf

Vanaf € 33,75 p.p.

Eerst met een scooter of chopper op pad door Twente en daarna lekker eten? Wil jij laten zien wie de beste grillmeester van de barbecue is?

Rene van de Scheur / pv de Oase uit Almelo

Alles zat mee, droog weer mooie temperatuur geweldige locatie en tour en na afloop heerlijke bbq! Wij hebben genoten van deze topdag!
+ Lees meer

Ziekenhuisgroep Twente uit Hengelo/Almelo

Met de leden van de PV van zowel Hengelo als Almelo een hele leuke middag en avond gehad! Een mooie route door het Twentse landschap. Alles was prima georganiseerd en de BBQ was ook lekker. Een echte aanrader!!
+ Lees meer

Gees wezel uit Epe

Leuke dag gehad mooie route.
+ Lees meer

theo sleiderink (namens Aveleijn, Tubbergen) uit Aveleijn, Tubbergen

We hebben gebruik gemaakt van 24 scooters van Twente Scooter. De scooters verkeerden in prima staat. Vooraf kregen we een duidelijke uitleg over het gebruik van de scooters. De koffie/thee met krentewegge smaakte uitstekend. Bij terugkomst stond de BBQ al gereed, zoals ook was afgesproken. Over gebruik van de BBQ, over de drank was vooraf gecommuniceerd en afspraken hierover zijn prima nagekomen. De kwaliteit van de BBQ was prima Het was nog mooi weer en we konden nog buiten zitten. De sfeer was relaxed. De bediening was prima. Bij vragen konden we meteen een beroep doen op het aanwezige personeel.
+ Lees meer

Kasper uit Zutphen

Een heerlijk dagje op de scooter door het Twentse land ! Langs heel veel herkenbare plekken gereden maar ook veel nieuwe plekjes ontdekt ! Na afloop heerlijk gebarbequed en nagepraat. Super georganiseerd door Twentescooter en een dag om niet snel te vergeten !! Mensen van Twente scooter hartstikke bedankt hiervoor !!!!
+ Lees meer

Meiden uit Hardenberg en omstreken uit Gramsbergen

2 juli, vrijgezellenfeest van onze vriendin Annika. In eerste instantie zouden we een tour maken op de solex, maar door vertraging en in goed overleg hebben we de solex omgeruild door een tour op een scooter. De route beschrijving was goed en een erg mooie tour door het mooie Twente. Na de tour gingen we bbqen. We mochten zelf kiezen op welk terras we gingen zitten, de bbq was top! Lekkere salades en genoeg vlees. De meiden hebben zich prima vermaakt! Onze vrijgezel kreeg een bier proeverij, een aantal speciaal biertjes met een uitleg erbij, dit deed Pim erg leuk! Al met al hebben wij een geslaagde dag gehad! Het personeel was vriendelijk en de locatie top! Zeker een plek om nog is naar toe te gaan! Groeten de groep meiden uit Hardenberg en omstreken
+ Lees meer

Boeken en meer informatie

Neem een Optie of Boek dit arrangement eenvoudig online.

Vergelijkbare arrangementen

Chopper rijden in Almelo

Chopper rijden in Almelo

Goed nieuws! Je kunt nu ook choppers huren vanuit ons depot in Almelo. Dit depot zit bij Hotel Huis van Bewaring in het centrum van Almelo.

Boek nu

vanaf € 28,50

Meer informatie
Chopper rijden in Markelo

Chopper rijden in Markelo

Nieuw is ons depot in Markelo. Vertrek vanaf erve Meenderinkboer voor een mooie choppertocht. Boek je chopper hier eenvoudig online!

Boek nu

vanaf € 28,50

Meer informatie
Chopper rijden in Zenderen

Chopper rijden in Zenderen

Goed nieuws! Je kan nu ook choppers huren vanuit ons depot in Zenderen. Dit depot zit bij Pannenkoekenhuis en restaurant de Smikkel.

Boek nu

vanaf € 28,50

Meer informatie
Greuner wordt ’t nig 🚜

Greuner wordt ’t nig 🚜

“Wauw, het teamuitje bij Actief Twente was echt super gezellig!’’ - dat is wat je als organisator van een teamuitje graag wil horen.

Boek nu

€110

Meer informatie
Bekijk alle arrangementen
Stuur ons een bericht via WhatsApp