Citytocht door Giethoorn

Citytocht door Giethoorn

Bezorgen/ophalen in Giethoorn bij Beulakerweg ter hoogte van bushalte het Groene Kruis
Citytocht (2 uur / 3 uur / 4 uur)
Route door en rondom Giethoorn
WA-verzekering
Travelbag voor onderweg

Boek nu

Vanaf € 52,-

Wat kun je doen in Giethoorn?

De stad Giethoorn, of te wel: ‘Hollands Venetië’. Deze naam heeft de stad te danken aan alle prachtige bruggetjes, kanalen en punters. Zo kun je langs bij één van de twee nog bestaande punterwerven en je ogen goed te kost geven aan alle zelf gemaakte boten. Of hou je meer van edelstenen en fossielen? Dan is museum De Oude Aarde wat voor jou!

Ben je een echte natuurliefhebber? Dan is Giethoorn perfect voor jou! Je kunt genieten van het Nationaal Park Weerribben-Wieden, het grootste laagveenmoerasgebied van Noordwest Europa. Of wat dacht je van het Waterloopbos? Een openluchtlaboratorium, waar honderden onderzoeken uitgevoerd zijn naar het gedrag van water. Super gaaf!

Kortom, in Giethoorn is er genoeg te doen!

Hoe zal de tocht verlopen?

Je zult de tocht beginnen op Beulakerweg ter hoogte van bushalte het Groene Kruis, Giethoorn. Hier zal een medewerker van Actief Twente aanwezig zijn die je uitleg zal geven over de voertuigen. Zo kun je veilig op stap. Na deze uitleg zul je de route en een travelbag vol lekkers ontvangen. Hoelang deze tocht zal duren moet je vooraf beslissen bij het reserveren, wij bieden namelijk tochten aan van 2-, 3- of zelfs 4- uur. Tijdens de route is er rekening gehouden met een pauze, zodat je kunt genieten van de inhoud van de tas. Of wil je liever gebruik maken van de lokale horecagelegenheden in Giethoorn? Dan zorgen wij voor een leuk adres voor jou. Na deze pauze zul je verder gaan en is het einde van de tocht weer op het busstation van Giethoorn.

Kies je voertuig!

De citytochten zijn mogelijk op de Scooter, E-Chopper, E-Puch, Fatmax E-step,  Beach Cruiser, Knaap bike en E-loopfiets. Al onze voertuigen kunnen 25 km/u.

Weet je niet welk voertuig je moet kiezen? Gelukkig hebben wij alles voor je op een rijtje gezet! Klik hier.

Prijzen en voorwaarden

Een voertuig in Giethoorn kun je huren voor 2 uur, 3 uur of 4 uur. De prijzen gelden per voertuig.

10-19* vanaf 20 voertuigen
2 uur € 54,00 € 52,00
3 uur € 61,50 € 59,50
4 uur € 69,00 € 67,00

*Op zaterdag geldt een minimum aantal van 20 voertuigen of meer voor de citytocht. Op zondag en vrijdag bezorgen we vanaf 10 voertuigen of meer op locatie.

Niet vergeten:
– Je dient in het bezit te zijn van een geldig bromfiets- of autorijbewijs
– Prijzen zijn gebaseerd op 1 persoon per voertuig. Op een scooter is het mogelijk een 2e persoon achterop mee te nemen. Kosten voor de 2e persoon bedragen € 8,- De 2e persoon krijgt dan ook een eigen travelbag.
– Start- en eindpunt van de route is Beulakerweg ter hoogte van bushalte het Groene Kruis, Giethoorn

Boeken en meer informatie

Neem een optie of reserveer dit arrangement door onderstaand formulier in te vullen.

Vergelijkbare arrangementen

Bekijk alle arrangementen
Stuur ons een bericht via WhatsApp