Italiaans scooter uitje

Arrangement inclusief

  • Koffie/Thee met krentenwegge
  • Scootertocht (3 uur)
  • Route
  • WA-verzekering
  • Brandstof
  • Keuzemenu van verschillende pasta's (1,5 uur)

Deelnemer uit Enschede

Geweldig!! één minpuntje 1 solex haperde onderweg nogal.
+ Lees meer

Miriam uit Deurningen

+ Lees meer

Anne Rikkink uit Denekamp

Afgelopen zaterdag hebben we met 23 vrouwen op scooters door Twente gereden! De scooters stonden al voor ons klaar en werkten allemaal perfect. Het was een erg geslaagde dag! Bedankt!
+ Lees meer

Betsy uit Zutphen

Na de gastvrije en vriendelijke ontvangst genoten van een tocht van 3 uur op scooters. Ons werd een prachtige route aangeboden met tips voor waardevolle stops. De routekaart was duidelijk en zonder problemen hebben de route kunnen volgen. Zeker aan te bevelen.
+ Lees meer

Francine Oude Geerdink uit Enschede

Was weer goed geregeld, nu vanaf locatie De Kachel Enschede scooters gehuurd. Leuke route meegekregen, mijn gasten waren zeer positief. Ik huur al vele jaren een scooter, goede service. Top.
+ Lees meer

Jan-Evert uit Gorinchem

Ondanks dat we de juiste voucher niet hadden werd ons een mooie scooter aangeboden. Leuke tocht door mooie natuur en langs leuke plekken. Ook aan de catering was gedacht. Goede ervaring!
+ Lees meer

janet de graaf uit zeewolde

11 scooters gehuurd en met de familie op pad. Eenvoudig te huren, gemoedelijke werknemers, mooie route, goed en mooi materiaal (scooters). Kortom, prima dagje gehad, erg tevreden over de verhuurder! (actief twente/twentescooters)
+ Lees meer

Peter uit Enschede

De route was prachtig en het personeel erg vriendelijk en behulpzaam
+ Lees meer

Liesbeth van Schie uit Amsterdam

Top! Leuk bedrijf, goed, snel en hulpvaardig personeel, prima service! Brengen scooter waar je wilt! Leuk adres ook voor een bedrijfsuitje! Aanrader!
+ Lees meer

Kamphuis uit Losser

Ondanks de regenbui die we hebben getrotseerd en het missen van een afslag hebben we een hele leuke middag gehad met de Kids op de scooter. Ze vonden het geweldig. We komen zeker nog een keer terug!
+ Lees meer

Boeken en meer informatie

Neem een Optie of Boek dit arrangement binnen 2 minuten online (in 4 stappen).

Vergelijkbare arrangementen

High Gin & Jeu de Boules 🍸

High Gin & Jeu de Boules 🍸

Ga gezellig jeu de boulen maar geef er een leuke twist aan! Onze Gin-Tonic-proeverij wisselen we af met een indoor jeu de boules competitie. Een programma waar smaakpapillen en gezonde competitie samengaan!

Boek nu

€ 45,00

Meer informatie
Boulen & Fonduen 🫕

Boulen & Fonduen 🫕

Zoek jij een actief uitje, dat indoor wordt gespeeld en waar het eten inclusief is? Dan hebben wij Boulen & Fonduen voor jou. Een pré is wel dat je van kaas houdt 😉.

Boek nu

€ 38,00

Meer informatie
Kerstborrel

Kerstborrel

Sluit het jaar af samen met collega’s tijdens een Kerstborrel of Eindejaarsfeest. Het gezellig samen zijn en de feestdagen alvast…

Boek nu

€ 32,50 p.p.

Meer informatie
Fatmax & BBQ

Fatmax & BBQ

Boek nu

€ 47,50

Meer informatie
Bekijk alle arrangementen
Stuur ons een bericht via WhatsApp