Openingstijden: elke dag van 9:00 to 21:00. Neem contact op via:

Italiaans scooter uitje

Arrangement inclusief:
  • Koffie/Thee met krentenwegge
  • Scootertocht (3 uur)
  • Route
  • WA-verzekering
  • Brandstof
  • Keuzemenu van verschillende pasta's (1,5 uur)

Deelnemer uit Enschede

Geweldig!! één minpuntje 1 solex haperde onderweg nogal.
+ Lees meer

Miriam uit Deurningen

+ Lees meer

Anne Rikkink uit Denekamp

Afgelopen zaterdag hebben we met 23 vrouwen op scooters door Twente gereden! De scooters stonden al voor ons klaar en werkten allemaal perfect. Het was een erg geslaagde dag! Bedankt!
+ Lees meer

Betsy uit Zutphen

Na de gastvrije en vriendelijke ontvangst genoten van een tocht van 3 uur op scooters. Ons werd een prachtige route aangeboden met tips voor waardevolle stops. De routekaart was duidelijk en zonder problemen hebben de route kunnen volgen. Zeker aan te bevelen.
+ Lees meer

Francine Oude Geerdink uit Enschede

Was weer goed geregeld, nu vanaf locatie De Kachel Enschede scooters gehuurd. Leuke route meegekregen, mijn gasten waren zeer positief. Ik huur al vele jaren een scooter, goede service. Top.
+ Lees meer

Jan-Evert uit Gorinchem

Ondanks dat we de juiste voucher niet hadden werd ons een mooie scooter aangeboden. Leuke tocht door mooie natuur en langs leuke plekken. Ook aan de catering was gedacht. Goede ervaring!
+ Lees meer

janet de graaf uit zeewolde

11 scooters gehuurd en met de familie op pad. Eenvoudig te huren, gemoedelijke werknemers, mooie route, goed en mooi materiaal (scooters). Kortom, prima dagje gehad, erg tevreden over de verhuurder! (actief twente/twentescooters)
+ Lees meer

Peter uit Enschede

De route was prachtig en het personeel erg vriendelijk en behulpzaam
+ Lees meer

Liesbeth van Schie uit Amsterdam

Top! Leuk bedrijf, goed, snel en hulpvaardig personeel, prima service! Brengen scooter waar je wilt! Leuk adres ook voor een bedrijfsuitje! Aanrader!
+ Lees meer

Kamphuis uit Losser

Ondanks de regenbui die we hebben getrotseerd en het missen van een afslag hebben we een hele leuke middag gehad met de Kids op de scooter. Ze vonden het geweldig. We komen zeker nog een keer terug!
+ Lees meer

Boeken en meer informatie

Neem een Optie of Boek dit arrangement binnen 2 minuten online (in 4 stappen).