7 dagen per week geopend
Scooter rijden & Watermolen Singraven

Scooter rijden & Watermolen Singraven

Koffie/Thee met krentenwegge
Scootertocht (3 uur)
Rondleiding Watermolen Singraven
WA-verzekering
Brandstof
Route
1 consumptie p.p. met kaas/worst plankje

Boek nu

Vanaf € 30,75 p.p.

Het eerste ingrediënt - Scooter rijden in Twente

Op onze locatie Actief Twente word je ontvangen met echte Twentse krentenwegge, hierbij mag een kop koffie of thee natuurlijk niet ontbreken. Een ontspannen begin van de dag. Na de koffie krijgen jullie een korte uitleg over het scooter rijden en vervolgens zijn jullie klaar om op pad te gaan! Een route krijgen jullie natuurlijk van ons mee, kies zelf route welke het beste bij jullie past. Verken de mooie omgeving van Denekamp, Beuningen, Tilligte en meer. Of kies je eigen route, dat mag natuurlijk ook!

Het tweede ingrediënt – Watermolen Singraven

De Watermolen Singraven ligt op de route, hier worden jullie verwacht door de molenaar voor een korte rondleiding. Hoor het koren kraken tussen de molenstenen en ruik de geur van het vers gezaagde hout. De watermolen van Singraven is een uniek gebouw en een van de laatst overgebleven watermolens in Nederland. Van oudsher werd hier koren gemaald, hout gezaagd en olie geperst. In 45 minuten krijg je alle historische informatie over de watermolen te weten en zie je alles wat je gezien moet hebben.

Het derde ingrediënt – de naborrel!

Het wordt tijd om de molenaar dag te zeggen en de scooter weer te starten. Nog even toeren door het prachtige gebied rondom het Singraven en dan weer terug naar Actief Twente. Zoek een plekje op onze veranda of op het terras en geniet nog even na. Wij verzorgen een consumptie met een kaas/worst plankje. Zo kunnen jullie de ervaringen van de dag nog eens de revue laten passeren. Dit is inclusief het arrangement. Heb je daar nog niet genoeg aan? Boek dan onze barbecue als afsluiting en maak de dag compleet!

Ervaringen van bezoekers

Een unieke ervaring voor mijn gezin; met z’n vieren op twee scooters door Twente

Mijn gezin en ik hebben twee scooters gehuurd en hiermee ruim twee uur door Twente gereden. Mijn kinderen (6 en… + lees meer

- Maryke uit Enschede

Topmiddag!

Maandag 6 juli 2015 gezellig met mijn zoon een scootertocht gedaan. Fijne scooters, leuke route via Singraven. Topmiddag!

- K. Homan
Lees meer ervaringen

Prijzen en voorwaarden

De prijsberekening van onze scooterarrangementen bestaat uit 2 delen: – De vaste kosten van het arrangement per persoon (zoals eten/drinken, entree, etc) – De kosten per scooter (vaste prijs, ongeacht of er 1 of 2 personen op de scooter zitten)
Vaste kosten arrangement Scooter kosten per persoon Totale prijs per persoon
1 persoon per scooter € 15,75 € 30,- € 45,75
2 personen per scooter € 15,75 € 15,- € 30,75
Arrangement informatie: - Duur arrangement: ca. 5 uur - Minimaal aantal deelnemers: 10 personen - Dit arrangement is niet op de zondag te boeken (ivm openingstijden van de watermolen) - Overige consumpties niet inbegrepen Niet vergeten: - Je dient in het bezit te zijn van een geldig bromfiets- of autorijbewijs. Heb je dit niet? Geen probleem, want je kunt dan achterop de scooter!

Boeken en meer informatie

Neem een Optie of Boek dit arrangement binnen 2 minuten online (in 4 stappen).

Vergelijkbare arrangementen

Bekijk alle arrangementen
Stuur ons een bericht via WhatsApp