7 dagen per week geopend
Scootertocht door Twente met gids

Scootertocht door Twente met gids

Koffie/thee met appelgebak
Scootertocht
WA-verzekering
Brandstof
Ervaren gids
Borrels & Ballen

Boek nu

Vanaf € 27,- p.p

Ontvangst

Na het ontvangst met koffie/thee en appelgebak gaan jullie op pad! Rijdend op je scooter brengt de gids je langs de mooiste karakteristieke en kenmerkende plekken van Twente, waarbij de meest bijzondere plekjes ook nog eens worden toegelicht met een uitleg of een mooie anekdote.

Scootertocht door Twente mét gids

Het landschap van Twente is uniek. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de oude molens zoals de molen van het Singraven. Of door het kenmerkende coulissen-landschap met de bijzondere glooiingen, houtwallen en bossen. De gids neemt jullie met dit arrangement mee langs de prachtigste plekjes van Twente. Van het prachtige Springendal, de waterloop van de rivier de Dinkel tot het Almelo-Nordhornkanaal, de ervaren gids kan en gaat je er alles over vertellen. En een bijkomend voordeel: jullie hoeven zelf geen route te volgen, maar kunnen volop genieten van het toeren en al het moois wat je onderweg tegenkomt!

Naborrelen

Na afloop kun je nagenieten op ons, goed verstopte maar oh zo gezellige, zonneterras. In het arrangement zijn 2 consumpties en bitterganituur (oftewel Borrels met Ballen) inbegrepen. Maar langer blijven kan natuurlijk ook. Wij bieden de mogelijkheid om na afloop een lunch/high tea/barbecue te gebruiken. Wil je hier gebruik van maken, laat ons dit vooraf dan even weten. Bij mooi weer kan dit op het zonneterras en bij minder zonnige dagen op onze veranda of in onze vernieuwde ontvangstruimte binnen. De picknicktafels, hangmat en schommelstoel staan voor jullie klaar!

Ervaringen van bezoekers

Gastvrij Twente

Met een groep van negen mannen op Zondag een scooter tour gemaakt met begeleiding van een uitermate gezellige gids. Schitterende omgeving,… + lees meer

- Martin ten Bloemendal uit Twello
Lees meer ervaringen

Prijzen en voorwaarden

De prijsberekening van onze scooterarrangementen bestaat uit 2 delen: – De vaste kosten van het arrangement per persoon (zoals eten/drinken, entree, etc) – De kosten per scooter (vaste prijs, ongeacht of er 1 of 2 personen op de scooter zitten)
Vaste kosten arrangement Scooter kosten per persoon Totale prijs per persoon
2 uur 1 persoon per scooter € 12,- € 30,- €42,-
2 uur 2 personen per scooter € 12,- € 15,- €27,-
3 uur 1 persoon per scooter € 12,- € 38,- €50,-
3 uur 2 personen per scooter € 12,- € 19,- €31,-
4 uur 1 persoon per scooter € 12,- € 45,- €57,-
4 uur 2 personen per scooter € 12,- € 22,50 €34,50
Arrangement informatie: - Dit arrangement duurt 2, 3 of 4 uur - Minimaal aantal deelnemers: 10 personen - Overige consumpties niet inbegrepen Niet vergeten: - Je dient in het bezit te zijn van een geldig bromfiets- of autorijbewijs. Heb je dit niet? Geen probleem, want je kunt dan achterop de scooter!

Boeken en meer informatie

Neem een Optie of Boek dit arrangement binnen 2 minuten online (in 4 stappen).

Vergelijkbare arrangementen

Bekijk alle arrangementen
Stuur ons een bericht via WhatsApp