Brommers Kiek’n in Twente

Highlights

  • Incl. ontvangst koffie met gebak
  • Speciale Brommers Kiek'n route
  • Tocht op een E-Puch (2 uur)
  • Ander voertuig ook mogelijk
  • Op elk moment boekbaar
  • WA-verzekering

Boek nu vanaf

€ 33,75

Brommers Kiek'n is een begrip in Twente. Met deze toer veur je op een elektrische Puch en zie en je de mooiste plekjes van Twente. Mocht je bij terugkomst nog niet weet wat Brommers Kiek'n betekent dan beantwoorden wij graag die vraag.

Gitty van Aefst uit Zwolle

Geweldige organisatie, alles goed voor elkaar en geen een keer pech onderweg.
+ Lees meer

Morsink uit Denekamp

Wij hebben met 9 personen solexen gehuurd op locatie, deze werden ruim een kwatier voor afspraak geleverd(super). Nette uitleg gehad, en goed op weg geholpen. Super dag gehad
+ Lees meer

Nijeboer uit Lageland

Fantastisch om met het gezin een solextocht te maken. Het ontvangst was hartelijk, de uitleg duidelijk en de bitterballen lekker. Kortom; een aanrader.
+ Lees meer

Alie uit Achterberg

Ik heb met 4 schoondochters het Twentse land onveilig gemaakt. Wat een geweldige middag hebben we gehad, op de solexen. Het weer zat ook voor 100% mee, zon en wind….heerlijk
+ Lees meer

Tanja uit Hengelo

Solexen gehuurd met 10 personen. Helemaal top! Tankenberg route gereden en onderweg gepicknickt. De solexen waren super, liepen lekker vlot en geen mankementen. Dus in 1 woord: TOP!
+ Lees meer

Pascal uit Losser

Donderdag 17 mei met 30 collega`s een solextour rondom Enschede gedaan. Alles liep perfect. De route (door Twente Solex) uitgestippeld was mooi. De solexen waren ook prima. Kortom een mooie middag.
+ Lees meer

Hariette Hoekstra uit Lelystad

Met mijn vriendinnen groep en familie op stap gegaan voor mijn verjaardag. Het was geweldig , niets was de heren teveel. Er reed een mijnheer mee om te kijken als het allemaal goed ging. Het was top, de service was goed. Echt een aanrader. Super !!!!!!
+ Lees meer

Ruud Bouman uit Hoofddorp

Mijn vrouw en ik hebben een rondrit met de Solex gemaakt met een authentieke zware regenjas en helm op, geweldig om te zien. Wij hebben een gezellige rit gehad en onderweg lekker koffie en gebak genuttigd. Het is een aanrader om er een middag even gezellig tussenuit te zijn.
+ Lees meer

Margreet Meijer uit Nijkerk

Met 14 man een teamdag gehad bij Actief Twente. We begonnen met koffie/thee en een lekker stuk krentewegge. Daarna was het tijd voor het aantrekken van ‘de jassen!’. Dat is echt een toegevoegde waarde voor de dag, wat ontzettend leuk en hilarisch zeg! Daardoor ook mooie foto’s gemaakt :-). Vervolgens nog een paar uur door het mooie Twente gereden op de Solex. Gaaf want het is idd moeilijk met zo’n groep om bij elkaar te blijven ook als er een aantal Solexen dienst weigeren. Overigens was dat echt super geregeld door Actief Twente; even een belletje en binnen 10 minuten stonden ze voor je neus met een nieuwe. We kwamen (uiteindelijk allemaal) weer bij elkaar bij Actief Twente voor een late lunch met heerlijke (zelfgemaakte?)groentesoep. Iedereen vond het rijden op de Solex zo leuk dat er nog lekker een uurtje geknald is om vervolgens af te sluiten met een chocomelk met slagroom! We hebben dus echt ontzettend genoten van de ervaring, het landschap en de zeer goede zorgen en service van Actief Twente! Echt de moeite waard als je met je team wilt ontspannen.
+ Lees meer

Astrid Haan uit Enschede

Met een vriendin onze verjaardag gevierd, en wel met de vriendinnen club op de solex ! Leuke ervaring , en veel gezien . Op het einde van de rit klets nat geworden , maar dat mocht de pret niet drukken ! 👍
+ Lees meer

Boeken en meer informatie

Neem een Optie of Boek dit arrangement binnen 2 minuten online (in 4 stappen).

Vergelijkbare arrangementen

Chopper & Rondleiding Othmar Bierbrouwerij

Chopper & Rondleiding Othmar Bierbrouwerij

Toer op je chopper door het mooie Twentse landschap. Halverwege je tocht stop je bij een bierbrouwerij voor een rondleiding. Leer hoe de verschillende ingrediënten en technieken worden gebruikt. Na je rondleiding en toertocht ontvangen we je bij Actief voor een gezellige naborrel.

Boek nu

€ 61,75

Meer informatie
Fiets & Rondleiding Othmar Bierbrouwerij

Fiets & Rondleiding Othmar Bierbrouwerij

De fiets is gekozen. Je tocht naar Ootmarsum kan beginnen voor een rondleiding bij Othmar Bierbrouwerij. Tijdens de tour leer je hoe de verschillende ingrediënten en technieken worden gebruikt. En dit alles onder het genot van een heerlijk proefglaasje Othmar Pilsner.

Boek nu

Vanaf € 41,75 p.p.

Meer informatie
Build Your Burger & Voertuig Naar Keuze

Build Your Burger & Voertuig Naar Keuze

Op zoek naar het lekkerste uitje met eten? Zoek niet verder? Met het build your burger arrangement maak je de lekkerste hamburgers ooit. Vooraf toer je een straatje om en daarna ga je genieten van een ultieme mix van vlees en toppings. Loopt het water jou al in de mond?

Boek nu

51,25

Meer informatie
Pizza DIY & Voertuig Naar Keuze

Pizza DIY & Voertuig Naar Keuze

Fan van Italië? Dan is dit arrangement iets voor jou. Je gaat een leuke tocht maken op één van onze voertuigen. Kies je voor de echte Italiaanse scooter of toch iets anders. De keuze is aan jou. Na de tocht mag je zelf actief bezig gaan en leer je van een ervaren persoon hoe je je eigen pizza maakt.

Boek nu

53,-

Meer informatie
Bekijk alle arrangementen
Stuur ons een bericht via WhatsApp