7 dagen per week geopend
Cross & Puzzel Kinderfeestje

Cross & Puzzel Kinderfeestje

4 uur durend arrangement
Route
Cake met slagroom
Puzzeltocht
Onbeperkt ranja
Kickbike (step)
Versierde stoel
Toegang kasteeltuinen
Kies je eigen verjaardagsliedjes
Patattafel + snack

Boek nu

€ 18,- per kind

Eindelijk is het zover. De dag van je kinderfeestje. Maar wat hebben we voor jou en je feestgenootjes in gedachten? Een feestje met actie en raadsels! Je stapt op je kickbike en stept naar een heus kasteel. Woehoe spannend. Hier liggen veel raadsels en puzzels die je moet oplossen. Heb je ze opgelost? Dan step je terug waar de patatjes al voor je klaar staan.

Hey je bent er

Kom gezellig binnen voor de ranja (onbeperkt) en cake met slagroom. Heb je je versierde stoel al gevonden? Ga lekker zitten en luister naar je eigen gekozen verjaardagslied. En wil je dansen? Dan beentjes van de vloer en dansen maar!

De kickbike

Steppen op je kinderfeestje is pure lol en iedereen kan het. Je gaat steppen op de kickbike. Je weet wel, die met het grote wiel voor en het kleine wiel achter. Dit wordt een super tocht.

Puzzeltocht...

Kasteel het Singraven heeft prachtige tuinen vol met grote beelden en oude bomen. En in deze tuinen moeten jullie de puzzels en vragen oplossen. Gelukt? Dan step je op je kickbike door het mooie Borgbos terug naar Actief Twente.

💡Wist je dat kasteel het Singraven vroeger een klooster was? Het schijnt dat er een non in de muur gemetseld is. En deze spookt nog steeds rond op het Landgoed… Oehoe… Spannend hé?! 👻

Wie wil er patat?

Iedereen wil toch patat! Daarom staat er aan het einde van je kinderfeestje een patattafel voor je klaar. Vol met natuurlijk patat, mayonaise, curry en ketchup. Daarnaast is er ook een heerlijke snack, zoals een kroket of frikandel. De perfecte afsluiting van jouw kinderfeestje!

Hoe ziet het programma eruit?

De tijden zijn een indicatie:

Kan ik dit ook voor een ander feestje boeken?

Ja, zeker! De Cross en Puzzeltocht is ook perfect voor team uitjes, school uitjes, etc. Benieuwd naar alle mogelijkheden? Neem contact met ons op. We helpen je graag! Of kijk hier voor nog meer kinderfeestjes.

Prijzen en voorwaarden

  • Duur arrangement: ca. 4 uur
  • Minimaal aantal deelnemers: 5 personen
  • Geschikt voor kinderen vanaf 7 jaar
  • Verplicht om per groep minimaal 1 volwassene mee te nemen. 2 volwassenen wordt aangeraden. 1 begeleider voor en 1 begeleider achter. Let op! Dit wel aangeven bij het “aantal kinderfeestje”.
  • Inclusief voor de begeleiders een kopje koffie of thee vooraf en een kickbike

Boeken en meer informatie

Neem een Optie of Boek dit arrangement binnen 2 minuten online (in 4 stappen).

Vergelijkbare arrangementen

Bekijk alle arrangementen
Stuur ons een bericht via WhatsApp