7 dagen per week geopend
Stokerij Sculte & e-puch

Stokerij Sculte & e-puch

Koffie/thee met krentenwegge
E-puch tocht
Rondleiding in Stokerij Sculte
Proeverij met 1 destillaat
WA-verzekering
Route

Stokerij Sculte biedt verschillende destillaten zoals Twentse whisky’s, fruit- en gerstdestillaten en verschillende specials.

Warm ontvangst

Voor de echte liefhebber is dit het perfecte arrangement. De dag begint bij Actief Twente met een lekkere kop koffie of thee en krentenwegge, ondertussen wordt voor ieder een e-puch gereed gemaakt voor vertrek. Je krijgt een kleine uitleg van de dag en daarna ga je op pad met de e-puch!

De retro e-puch

Vertrek vanaf Actief Twente voor een mooie tocht met je e-puch en geniet van de rust en de omgeving. Het voordeel van het voertuig is dat je er met twee personen op kunt. Wie neem jij mee op dit leuke retro voertuig?

Wij hebben mooie routes voor je, maar je mag natuurlijk ook je eigen route rijden.

💡 Voor de elektrische-puch heb je geen helm nodig, maar wel een (brommer) rijbewijs!

Meer over De retro e-puch

Rondleiding stokerij sculte

Na een route van ongeveer 1,5 uur komen jullie aan bij stokerij sculte en starten jullie met een rondleiding door de stokerij. Aansluitend is het de hoogste tijd om een van de destillaten te gaan proeven. Maar hoe proef je nu het beste? Ook dit wordt jullie uitgelegd. Proost!

Na afloop van de rondleiding en de proeverij vertrekken jullie weer op de E-puch richting Actief Twente. Sluit de dag af met een lekker drankje op ons zonneterras en/of kies voor een lekkere barbecue (vooraf reserveren).

Prijzen en voorwaarden

Arrangement informatie: - Dit arrangement duurt ongeveer 3,5 uur - Minimaal aantal deelnemers: 8 personen - Overige consumpties niet inbegrepen

Boeken en meer informatie

Neem een Optie of Boek dit arrangement binnen 2 minuten online (in 4 stappen). NB: De boeking bij Stokerij Sculte is onder voorbehoud van de beschikbaarheid, wij informeren je hier zo snel mogelijk over.

Vergelijkbare arrangementen

Bekijk alle arrangementen
Stuur ons een bericht via WhatsApp