Openingstijden: elke dag van 9:00 to 21:00. Neem contact op via:

B&B Erve Höwerboer

Erve Höwerboer staat bekend als logeerboerderij voorzien van comfortabele faciliteiten. Geniet van het leven op een boerderij met de nodige comfort.

Erve Höwerboer (3)De logeerboerderij is een oorspronkelijke boerderij omgebouwd naar een Bed & Breakfast. De kamers zijn ruim en voorzien van een eigen badkamer met douche en toilet. De ruimte waar vroeger het vee stond is omgebouwd tot een bar en ontbijtzaal. ‘Proef’ hier dus de smaak van een echte ouderwetse boerderij.  De boerderij ligt op 5 minuten van het centrum van het toeristische Ootmarsum en biedt de mogelijkheid om hier verschillende leuke dingen te doen. Geniet van een drankje op een van de toeristische terrasjes of ontdek de Twentse omgeving bijvoorbeeld per fiets, scooter of solex.

Erve HöwerboerErve Höwerboer beschikt over 7 sfeervolle ingerichte kamers die je kunt boeken voor een paar dagen of meerdere weken. De service is uitstekend en biedt de klant een gerust gevoel. De gasten voelen zich hier snel thuis en beleven een aangenaam, rustig, verblijf.

Bekijk alle blog berichten