Hulp nodig? Bekijk onze veelgestelde vragen of neem contact op via:

Bierproeverij

De beste manier om bourgondisch na te genieten van een Actief Twentse dag, is een gezellige bierproeverij! Wij bieden een uitgebreide bierproeverij aan: er worden 3 rondes van speciale bieren geserveerd en bij elke ronde komt er een ruime selectie bijbehorende hapjes. De biermeester leert je bij over feiten, geschiedenis en actualiteiten van bier. Ook voeden we je graag op in hoe je nou eigenlijk een biertje drinkt! Met onze proeverij zorgen we er voor dat je de dag afsluit op een leuke, sfeervolle en losse manier. Wanneer de bierproeverij ten einde komt, kun je gezellig bij ons op het terras blijven zitten voor een extra hapje en drankje! Geschikt voor kleine en grote groepen.

bierproeverij

Elke week anders…

Bij Actief Twente zijn we rijk aan bier en vol van smaak. We zetten ons hard in om elke week de beste Twentse bierproeverij te houden. Maar ook om zoveel mogelijk te variëren!

Elke week komen er verschillende & nieuwe bieren aan bod die deel uit maken van onze proeverij. De keuze wordt door de biermeester gemaakt op basis van: actualiteiten in bier, samenstelling en het seizoen. Is er een nieuw bier uitgekomen? Viert een bier zijn verjaardag? Heeft een brouwerij een ‘special edition’ verkrijgbaar? Is het winter, herfst, lente of zomer? Elke week een andere smaak.

Combineren…

Bierproeverij 1Een bierproeverij is erg leuk om te doen. Maar een biertje smaakt het best na een dag hard werken! Of na een dag gewoon leuke dingen doen. Bij Actief Twente hebben we meer dan genoeg leuke dingen te doen, dus kijk ook eens naar ons overige arrangementen– en losse aanbod om een proeverij te combineren met meer Twente! We hebben genoeg arrangementen voor in de zomer, maar we zijn ook actief in

BOB

Deze bierproeverij serveert meer alcohol dan de wet toestaat voor een bestuurder van een voertuig. Wij adviseren dan ook gebruik te maken van een BOB. We houden het natuurlijk wel verantwoord en veilig in Twente. Mocht je dit arrangement willen combineren met een tocht waarbij je bijvoorbeeld een voertuig bestuurt is dat geen probleem. Echter wordt de proeverij dan altijd ná de andere activiteiten gehouden. Wij kunnen je ook helpen zoeken naar een mooie plek voor een overnachting in de buurt, of taxi vervoer regelen naar je huis/verblijfsplek.