Binnen activiteiten

De leukste uitjes kunnen ook binnen plaatsvinden.

Waar is dat feestje? Hier is dat feestje!

 Wij bieden veel meer aan dan onze voertuigen. Bekijk al onze mogelijkheden voor een feestavond, onze unieke locatie zal al je gasten verrassen. Of al eens gedacht aan een workshop graffiti, cocktails maken of een mini playbackshow?

Meest geboekte binnen activiteiten

Pub Quiz

Pub Quiz

Een gezellige avond met vrienden, collega’s of familie. Wij bieden drie verschillende PubQuizzen aan namelijk PubQuiz Algemeen, PubQuiz Sport en PubQuiz Voetbal. In teams gaan jullie de strijd met elkaar aan en aan het eind van de PubQuiz zal bekend worden welk team het slimste is en eeuwige roem en een leuke prijs wint!

Wie is de mol?

Wie is de mol?

Wie is de Mol is een arrangement waarbij jullie als kandidaat moeten ontrafelen wie de mol is, winnen jullie alle hints of saboteert de Mol het spel zo goed dat alles mis gaat? Schrijf alles goed op in je molboekje want deze kan nog wel eens goed van pas komen.

Cocktail Workshop

Cocktail Workshop

Tijdens de workshop leer je alles wat nodig is om zelf cocktails te maken. Maak samen met je collega’s, vrienden of familie 3 heerlijke cocktails. Kom alles te weten over de ingrediënten, smaakcombinaties en technieken. Op de achtergrond horen jullie gezellige muziek en de tapas en nacho’s worden geserveerd. Kortom, je waant je in Spaanse sferen.

Feest bij Actief Twente!

Feestavonden

Feestavonden

Al eens gedacht aan een Back to the 80’s party? Wij houden wel van een stukje nostalgie en zijn zeker in voor een feest bij ons op locatie. Trek je dansschoenen aan en verras vrienden, familie of collega’s met een feestavond in thema bij Actief Twente.

Indoor Jeu de Boules

Indoor Jeu de Boules

Wij hebben 2 indoor Jeu de boules banen die je kan reserveren, hoe gaaf! Kies voor een arrangement met eten vooraf en drankjes of alleen de baanhuur, alles is mogelijk.

Bekijk al onze binnenactiviteiten

Bekijk al onze binnenactiviteiten

Op zoek naar leuke binnen activiteiten bij ons? Bekijk hier een overzicht van al onze binnen activiteiten.

  • Gezellige binnenruimtes met bar
  • Ongedwongen sfeer
  • Maatwerkprogramma's mogelijk
  • Geschikt tot wel 150 personen
Bekijk alle activiteiten
Stuur ons een bericht via WhatsApp