Binnenactiviteiten

De leukstse uitjes kunnen ook binnen plaatsvinden. Wat denk je van een leuke Pubquiz of een lego contest. Bekijk hier onze mogelijkheden

Meest geboekte binnen activiteiten

Pub Quiz

Pub Quiz

Een gezellige avond met vrienden, collega’s of familie. Wij bieden drie verschillende PubQuizzen aan namelijk PubQuiz Algemeen, PubQuiz Sport en PubQuiz Voetbal. In teams gaan jullie de strijd met elkaar aan en aan het eind van de PubQuiz zal bekend worden welk team het slimste is en eeuwige roem en een leuke prijs wint!

Wie is de mol?

Wie is de mol?

Wie is de Mol is een arrangement waarbij jullie als kandidaat moeten ontrafelen wie de mol is, winnen jullie alle hints of saboteert de Mol het spel zo goed dat alles mis gaat? Schrijf alles goed op in je molboekje want deze kan nog wel eens goed van pas komen.

Cocktail Workshop

Cocktail Workshop

Tijdens de workshop leer je alles wat nodig is om zelf cocktails te maken. Maak samen met je collega’s, vrienden of familie 3 heerlijke cocktails. Kom alles te weten over de ingrediënten, smaakcombinaties en technieken. Op de achtergrond horen jullie swingende Spaanse muziek en de tapas en nacho’s worden geserveerd. Kortom, je waant je in Spaanse sferen.

Wij zitten niet stil tijdens de koudere dagen…


 Wij bieden veel meer aan dan onze voertuigen. Bekijk al onze mogelijkheden voor een feestavond, onze unieke locatie zal al je gasten verrassen. Of al eens gedacht aan een workshop graffiti, cocktails maken of een mini playbackshow?

Feestavonden

Feestavonden

Al eens gedacht aan een Back to the 80’s party? Wij houden wel van een stukje nostalgie en zijn zeker in voor een feest bij ons op locatie. Trek je dansschoenen aan en verras vrienden, familie of collega’s meteen feestavond in thema bij Actief Twente.

De smokkeltocht

De smokkeltocht

Durf jij het aan? De smokkeltocht is een mysterieuze, spannende en avontuurlijke wandeltocht. Jullie gaan in groepen op pad met de opdracht om zoveel mogelijk smokkelwaar weer in te leveren. Onderweg bevinden zich douaniers, dus het is een hele uitdaging om deze taak te vervullen.

Bekijk al onze binnenactiviteiten

Bekijk al onze binnenactiviteiten

Op zoek naar leuke binnen activiteiten bij ons? Bekijk hier een overzicht van al onze binnen activiteiten.

Meer info & boeken
Stuur ons een bericht via WhatsApp