Op zoek naar geschikte buiten activiteiten?

👇🏼 Dan hebben wij wat voor jou..👇🏼

Buiten activiteiten

Leuke uitjes met de kids

Geocache speurtocht

Geocache speurtocht

Pukje Piraat heeft stiekem de code van onze schatkist veranderd, omdat ze alle cadeautjes zelf wil houden. Het is aan jullie de taak om de verschillende aanwijzingen op te sporen, de raadsels op te lossen en de code van de schatkist te kraken! Lukt het jullie tijdens deze 3 uur wandeling door het Singraven?

Klootschieten

Klootschieten

Een gezellige en actieve middag met het gezin. Met de Klootschiet Kit ga je dwars door de bossen van het Singraven en het Sterrebos. Het routeboek wijst jullie de weg aan de hand van foto’s en aanwijzingen. Wie word de nieuwste''klotewinnaar'' Test jullie worp en laat zien wie het beste is!

Activiteiten voor zowel kleine als grote groepen


Op zoek naar de leukste buitenactiviteiten? Wij bieden verschillende arrangementen aan voor zowel kleine als grote groepen. Al eens gedacht aan de schapen verdrijven als personeelsuitje of met het gezin op pad met de Actief Twente klootschiet kit. Bekijk op deze pagina de leukste activiteiten voor kleine als grote groepen!

Samenwerking activiteiten

Boogschieten

Boogschieten

Vroeger werd het gebruikt als jacht- en oorlogswapen, intussen is het een concentratiesport geworden. Daag je familie, collega’s of vrienden uit voor een potje boogschieten. Wie van de groep heeft het scherpste oog en weet te winnen?

Schapen drijven

Schapen drijven

Een superleuke, leerzame activiteit waarbij de communicatie tussen de teams van groot belang is, wil je de schapen de juiste kant uit krijgen. Wie is de geboren leider van de groep? En welke groep heeft als eerste alle schapen verdreven😉

Bamboestieken

Bamboestieken

Maak met een groep een prachtig bouwwerk van bamboestokken en elastiek. Om tot het beste resultaat te komen is bouwkundig inzicht, samenwerking en creativiteit nodig. Lukt jullie het om de mooiste bomboetoren te bouwen?

Bekijk al onze buiten activiteiten

Bekijk al onze buiten activiteiten

Nog niet precies gevonden wat je zocht? Geen probleem! Bekijk hier een overzicht van al onze buiten activiteiten.

Meer info & boeken
Stuur ons een bericht via WhatsApp