Openingstijden: elke dag van 9:00 to 19:00.

Feestzaal huren?

Feestavonden

Op zoek naar een feestavond met een thema? Een plek waar jij je onvergetelijke verjaardag kunt vieren? Of waar jullie je uitje bij ons compleet kunnen maken? Je bent bij Actief Twente op het juiste adres voor diverse feestavonden. Al eens gedacht aan een Back to the 80’s party? Wij houden wel van een stukje nostalgie en zijn zeker in voor een feest bij ons op locatie. Trek je dansschoenen aan en verras vrienden, familie of collega’s met een feestavond in stijl bij Actief Twente.

Pubquiz

Een gezellige avond met vrienden, collega's of familie! De pubquiz bevat diverse rondes en komen de meest uiteenlopende vragen aan bod. Welke drie steden van Canada hebben ooit de Olympische spelen georganiseerd, zomer of winter? Welke band stond met maar liefs 46 nummers in de top 40, maar scoorde nooit een nummer 1 hit?

Meer informatie

Verjaardagsfeest

Heb jij binnenkort een feestje te vieren? Komt Abraham of Sara op bezoek, of wordt het gewoon weer eens tijd voor een knalfeestje? Van slingers aan de wand, tot aan lekkere hapjes en drankjes, aan alles is gedacht!

Meer informatie

Mini playbackshow

Met z'n allen, met z'n aaahaaalleeen....
Dit is waarom de KRO Mini-playbackshow het allerleukste kinderprogramma ever was. En dat kunnen jullie beleven bij Actief Twente

Meer informatie

Foute party

Onder het motto 'Hoe fouter hoe beter!' is het eigenlijk heel eenvoudig om een super geslaagd feest te creëren. De basis ingrediënten voor het programma van de Foute Party zijn daarom heel eenvoudig. Wanneer mogen we jullie verwachten?

Meer informatie

60's Party

De jaren ’60 was de tijd van de hippies, van The Beatles, Elvis, Aretha Franklin en de Rolling Stones. Schijnbaar zorgeloze en kleurrijke jaren met in de kleding genoeg (flower) power om op te vallen! Tijdens de 60’s Party bij Actief Twente gaan we met jullie terug in de tijd voor een geweldig feestje.

Meer informatie

80's party

Even terug in de tijd met de 80’s Party! Kom uitgedost in je mooiste eighties-outfit om samen met je collega’s en vrienden te feesten en swingen op de 80’s party.

Meer informatie

Italiaanse avond

Benvenuto op de Italiaanse Avond bij Actief Twente! Een avond gezellig samen eten met vrienden, familie of collega’s tijdens een Italiaanse avond. Uitgebreid de tijd nemen om écht te genieten, want Italianen zijn levensgenieters en halen het beste uit iedere dag.

Meer informatie

Feestavond met activiteit

Eerst een prachtige tocht op een van onze voertuigen om vervolgens met z'n allen er een feestje van te maken. Het perfecte personeelsfeest waarbij je ook nog onbeperkt gebruik kunt maken van onze open bar. Wanneer mogen we jullie ontvangen?

Meer informatie

Kerstborrel

Sluit het jaar af samen met collega's tijdens een Kerstborrel of Eindejaarsfeest. Het gezellig samen zijn en de feestdagen alvast vieren staat voorop, maar het is ook een uitgelezen moment om de hoogtepunten van het afgelopen jaar nog eens de revue te laten passeren.  Verras je personeel met een leuke avond zo aan het einde van het jaar!

Meer informatie
Stuur ons een bericht via WhatsApp