Openingstijden: elke dag van 9:00 to 19:00.

Op zoek naar uitjes in Twente tijdens Corona?

Bekijk hieronder alle mogelijkheden!

Corona-proof uitjes

Samen is altijd leuker…


Wij zijn geopend! Alle uitjes zijn met de momenteel geldende maatregelen mogelijk maar wél met 1,5 meter afstand. Reserveer vooraf wel even online. We hebben alle mogelijke uitjes in deze periode voor je op een rij gezet:

Klik hier voor meer informatie over onze beperkte dienstverlening en getroffen voorzorgsmaatregelen.

E-Chopper tocht

Samen de route uitzoeken en bij je ouders achterop. Hoe gaaf is dat! Ga op ontdekking in Twente op de E-Chopper!

Boek nu vanaf € 22,50
Boek direct

Loopfietstocht

Vertrek vanaf Actief Twente voor een mooie tocht met de Elektrische Loopfiets. De loopfiets is ook geschikt voor kids vanaf +/- 150 cm lengte.

Boek nu vanaf € 25,-
Boek direct

Scootertocht

Gezellig op pad met de scooter. Kids kunnen gratis mee achterop. Lekker toeren met de wind door je haren, want een helm is niet nodig!

Boek nu vanaf € 27,50
Boek direct

E-Mountainbike tocht

Compleet op pad: De elektrische mountainbike, helm, rugzakje, gevulde bidon, candybar en een route. Crossen maar!

Boek nu vanaf € 36,50
Boek direct

Geocache speurtocht

Een superleuke activiteit met de kids. Op zoek naar verborgen schatten tijdens onze geocache speurtocht! Lukt het jou om de code te kraken en de schatkist te openen?

Boek nu vanaf € 9,-
Boek direct

De Knaap Bike!

Een unieke fiets met een robuust frame, dikke banden en een lange brede zitting. Ruim plek voor 1 persoon, maar ook genoeg ruimte voor een kind als bijrijder achterop.

Boek nu vanaf € 22,50
Boek direct

Kanovaren instaptochten

Elk weekend hebben we kano-instaptochten, mogelijk vanaf 2 personen. We varen op de Vechte en op de Bornse Beek, geschikt voor jong & oud. Check de mogelijke dagen en tijden.

Boek nu vanaf € 14,-
Bekijk de tochten

Kickbike QR-Speurtocht

In de bossen van 't Singraven liggen QR codes verstopt en deze moeten worden gevonden door JOU! Vinden jullie ze allemaal?!

Boek nu vanaf € 22,50
Boek direct

Tandem QR-Tocht

Een uniek uitje voor 2: Ga er samen op uit, navigeer, zoek de QR spots en beantwoord de vragen. Inclusief lekkers voor onderweg.

Boek nu vanaf € 20,-
Boek direct

Klootschiet kit Actief Twente

Te lang binnen gezeten? Ga klootschieten met de Klootschiet Kit van Actief Twente! Alles is geregeld: de materialen, route, uitleg en natuurlijk lekkere snacks en drankjes voor onderweg.

Boek nu vanaf € 9,-
Boek direct

Ouder-kind tandem tocht

Jij als ouder achterop die stuurt en het overzicht heeft en de kleine rustig voorop. Verschillende varianten van de tandem zijn mogelijk!

Boek nu vanaf € 20,-
Boek direct

Mountainbiken

Kom samen met je vrienden/gezin mountainbiken vanaf Actief Twente! Aan alles is gedacht: MTB, helm, route en lekkers voor onderweg!

Boek nu vanaf € 26,50
Boek direct

E-Cruiser tocht

Tour op een e-cruiser met het idee van een oude Amerikaanse motor! Geen rijbewijs nodig en geschikt voor kids vanaf 10 jaar / 1,55 meter lengte.

Boek nu vanaf € 22,50
Boek direct

Fatmax E-Step tocht

Heb jij hem al geprobeerd? Onze niewste aanwinst, de FATMAX E-STEP! Vanaf 16 jaar te berijden (ook zonder rijbewijs), een stoere elektrische step.

Boek nu vanaf € 22,50
Boek direct

Slecht weer? De Twente Toerrally!

Goed of slecht weer maakt niet uit voor deze prachtige 80 km tour over de mooiste wegen van Twente die je kunt volgen met je eigen auto! Een compleet pakket: ontvangst, routeboek, picknickmand voor 2 personen en lekkernij voor onderweg.

Boek nu vanaf € 43,50 (voor 2 personen)
Boek direct
Stuur ons een bericht via WhatsApp