Dagje uit met de kinderen

Op zoek naar een dagje uit met de kinderen? Dan ben je bij Actief Twente aan het goede adres. Wordt het een actieve dag en flink crossen door de bossen met een mountainbike of toch met je kinderen toeren op een scooter? Bekijk de mogelijkheden op de pagina of neem contact met ons op.

Kickbiken

Kickbiken

Kickbiken is het nieuwe steppen! Een kickbike heeft een groot voorwiel, is eenvoudig te doen en is voor alle leeftijden. Ideaal voor het hele gezin dus!

Kindermountainbike

Kindermountainbike

Net zoals de "grote mensen" crossen door de bossen van Twente. Actief Twente bezit over supersnelle en stoere kindermountainbikes en laat je ouders zien wie de snelste is!

E-Cruisertocht

E-Cruisertocht

Wist je dat de e-cruiser ook geschikt is voor kinderen vanaf +/- 150 cm lengte? Een superleuk uitje dus voor het hele gezin!

E-Scooteruitje

E-Scooteruitje

Samen de route uitzoeken en bij je ouders achterop. Hoe gaaf is dat! Ga op ontdekking in Twente op onze e-scooters.

Familiefiets met picknick

Familiefiets met picknick

Ga met het gezin op pad met de familiefiets. Wij verzorgen een leuke route inclusief een picknickmand! Een heerlijk middag vullend programma met het gezin.

Meest geboekt: Speurtocht per kickbike

Meest geboekt: Speurtocht per kickbike

Ga op op pad met de kickbike op zoek naar zoveel mogelijk QR codes. Weet jij ze te vinden en de vragen te beantwoorden? Het steppen op een Kickbike is eenvoudig en voor alle leeftijden geschikt!

Ouder-kind fietsen

Ouder-kind fietsen

Jij als ouder achterop die stuurt en het overzicht heeft en de kleine rustig voorop. Naast de ouder-kind-tandem hebben we ook de XL ouder-kind-tandem, voor 1 volwassene en 2 kids voorop!

Elektrische loopfiets

Elektrische loopfiets

Een supergave loopfiets, geschikt voor kids met een lengte vanaf 1.60 m. Deze loopfiets kan ook goed gecombineerd worden met een scooter of solextocht!

Familiefiets

Familiefiets

Met z'n 4-en (of 6-en) op 1 fiets? Dat kan! De familiefiets is een fiets waar met 4 personen op gefietst kan worden. Met deze fiets kun je ontspannen fietsen en krijg je gegarandeerd veel vrolijke gezichten en grappen van jou en de mensen die je voorbij fietst.

Kinder fietsen

Kinder fietsen

Samen met je hele gezin of familie op pad met de fiets? Dat kan bij Actief Twente! Want onze mogelijkheden om samen met kids per fiets er op uit te gaan zijn enorm.

Kinderfeestjes

Kinderfeestjes

Ben je nog op zoek naar een leuk kinderfeestje? Kijk dan eens naar onze mogelijkheden!

Bekijk de mogelijkheden
Stuur ons een bericht via WhatsApp