Lunch- & Dinertochten

Bekijk hieronder onze lunch- en dinertochten. Tijdens deze tochten volg je met een voertuig een route langs verschillende restaurants die bekend staan om hun gastvrijheid en goede keuken. Je komt langs bijzondere plekken in Twente en de route laat je weten wanneer het tijd is om af te stappen. Parkeer je fiets/voertuig en neem plaats in het restaurant of bij goed weer op het terras en laat je verwennen met een deel van het diner. We bieden zowel lunch- als dinertochten aan, waarbij je kunt kiezen om dit met de fiets of met een voertuig te gaan rijden.

Dinertochten

Dinertocht met fiets

Dinertocht met fiets

3-gangen diner per fiets

Na een ontvangst met koffie/thee bij Actief Twente kun je kiezen uit één de drie routes. Kies ervoor om de route te volgen op een toerfiets, e-bike, tandem of e-cruiser. De gekozen route komt langs 3 restaurants waar je verwacht wordt voor een diner. Geniet van de mooie omgeving en laat je met elke gang verrassen.

Dinertocht met voertuig

Dinertocht met voertuig

Met welk voertuig ga jij?

Naast dat we de dinertocht met fiets verzorgen kun je er ook voor kiezen om de dinertocht met een voertuig te volgen. Je kunt bij de dinertocht met voertuig kiezen uit een e-puch, scooter, chopper, loopfiets, e-cruiser of tuktuk. Kies uit één van onze routes en laat je onderweg verrassen met een deel van het diner.

Lunchtochten

Lunchtocht per fiets

Lunchtocht per fiets

Op de fiets naar je 2-gangen lunch

Op pad met de fiets (of tandem of cruiser of knaap bike) voor een prachtige tocht inclusief een 2-gangen lunch. Heerlijk genieten!

Lunchtocht per voertuig

Lunchtocht per voertuig

Starten vanaf 11 uur mogelijk

Wil je de lunchtocht graag met een tuktuk, e-chopper, scooter, fatmax of loopfiets? Dan ben je hier op de juiste plek. Ongedwongen toeren met 25 km/u met tussendoor 2 stops voor een soep en een lunchgerecht.

Happen en trappen, wat is dat nou eigenlijk?

Lees er snel meer over in onze blog!

Happen en Trappen
Stuur ons een bericht via WhatsApp