Pick en Mix

Op pad met een van onze voertuigen met een perfecte afsluiting


Na een hele dag op pad te zijn geweest is het heerlijk om de dag culinair af te sluiten. Laat zien wie de beste grillmeester is of laat je verrassen door de heerlijke pizza’s van Fabio! Bij Actief Twente hebben we meer dan genoeg leuke dingen te doen. Bij een pick en mix arrangement kiezen jullie voor verschillende soorten voertuigen of hetzelfde soort voertuig in combinatie met lekker eten.

Barbecue Pick & Mix

Barbecue Pick & Mix

Wij van Actief Twente houden van natuur, zon, leuke activiteiten en goed eten. En hoe kun je een tocht beter afsluiten dan met een Barbecue? Na een hele dag op pad te zijn geweest is het heerlijk om de dag culinair af te sluiten.

Lunch Pick & Mix

Lunch Pick & Mix

Start voordat jullie een tocht gaan maken op de voertuigen met een heerlijke lunch verzorgd door Joke, de moeder van Robert-Jan. Een lunch nadat jullie een tocht hebben gemaakt? Dat kan!

Pizza Pick & Mix

Pizza Pick & Mix

Geniet van de verse pizza’s van Fabio en laat je verrassen door zijn specialiteit! Bij Actief Twente hebben we meer dan genoeg leuke dingen te doen. Kies voor ons pick en mix arrangement en kies uit verschillende voertuigen

Slow food lunch Pick & Mix

Slow food lunch Pick & Mix

Op zoek naar een goede start vol verrassingen voordat jullie gebruik gaan maken van een van onze voertuigen? Of een luxe lunch als afsluiting na een mooie tocht? Dat kan bij Actief Twente!

Green tea Pick & Mix

Green tea Pick & Mix

Je kunt er tegenwoordig niet meer omheen, duurzaamheid, milieu verantwoord ondernemen, people planet profit en ga zo maar door. Het is tijd om met deze trend mee te gaan en daarom bieden wij het Green Tea arrangement aan.

Pannenkoek Pick & Mix

Pannenkoek Pick & Mix

Onbeperkt pannenkoeken eten met de keus uit meer dan 20 verschillende ingrediënten. Bij Actief Twente kan dat! Na de tocht worden hier ter plekke pannenkoeken voor jullie gebakken door twee professionele pannenkoekenbakkers van Pannenkoekhuis de Stroper.

Dinertochten

Dinertochten

Toch op zoek naar iets anders? Bekijk al onze dinertochten eens. Ga op pad met een van onze voertuigen en volg een route langs verschillende restaurants.

Bekijk de dinertochten
Stuur ons een bericht via WhatsApp