Openingstijden: elke dag van 9:00 to 19:00.

Workshops bij Actief Twente

Ontdek al onze workshops

Actief Twente biedt diverse workshops aan in Twente. Al eens gedacht aan de BBQ master Workshop of een cocktail workshop? Wij weten zeker dat een aantal mensen in de groep nog nooit gehoord hebben van de Biodanza workshop, dat wordt gegarandeerd lachen! Kun je geen keuze maken uit de workshops? Neem gerust contact met ons op en dan denken wij met je mee.

BBQ Master Workshop

Je barbecue niveau als beginner naar een hoger niveau tillen? Of ben je al bekend met de kunst van het barbecuen, maar wil je graag nieuwe dingen leren? Dan ben je bij Actief Twente aan het juiste adres!

Meer informatie

Cocktail workshop

Pina Colada, Mojito, Bloody Mary en ga zo maar door. We hebben er allemaal wel eens van gehoord maar hoe maak ze deze cocktails eigenlijk?

Meer informatie

Graffiti workshop

Heb je altijd al eens graffiti artist willen zijn maar kon dit niet omdat het verboden is? Bij Actief Twente is het zeker niet verboden!

Meer informatie

Lego Masters Contest

Het is zover, je mag Lego bouwen met je collega's! De Lego Masters Contest haalt de teamspirit naar boven waarin samenwerken de key is. Durf jij het aan tegen je collega's?

Meer informatie

Puzzel Contest

Met 4 personen in 2 uur een complete puzzel in elkaar zetten? Dat kan bij Actief Twente! Teamspirit en samenwerking zijn key dus ga aan de slag met je vrienden of collega's

Meer informatie

Pizza Workshop

Aan de slag! In kleine groepjes gaan jullie aan de slag. Jullie gaan zelf een echte Italiaanse pizza maken. Je leert over het deeg, over de pizzasaus, de toppings en je krijgt tips. Je gaat dus eigenlijk aan de slag om jouw zelfgemaakte pizza zó lekker te maken, dat je het verschil niet meer proeft met een pizza van een echte Italiaan.

Meer informatie

Schilder workshop

Je wordt wegwijs gemaakt in de schilderkunst, schildertechnieken, compositiestelling en kleurtechnieken. Creatief of niet creatief dat maakt niks uit! De begeleider zal er voor zorgen dat je met een prachtig schilderij naar huis gaat.

Meer informatie
Stuur ons een bericht via WhatsApp