Openingstijden: elke dag van 9:00 to 21:00. Neem contact op via:

Buitenactiviteiten

Buitenactiviteiten

Op zoek naar buitenactiviteiten die perfect uitgevoerd kunnen worden in de herfst en winter? Wij bieden verschillende arrangementen aan voor kleine en grote groepen. Als eens gedacht aan de smokkeltocht als personeelsuitje of met een groep vrienden Wie is de mol? Bekijk hieronder onze buitenactiviteiten in Twente.

Winterse Smokkeltocht

Durf jij het aan? De smokkeltocht is een mysterieuze, spannende en avontuurlijke wandeltocht. Jullie gaan in groepen op pad met de opdracht om zoveel mogelijk smokkelwaar weer in te leveren. Onderweg bevinden zich douaniers, dus het is een hele uitdaging om deze taak te vervullen. Een leuk programma voor teambuilding en groepen.

Meer informatie

Wie is de mol

Een geheimzinnig spel voor de Mol(len) én voor de andere kandidaten! Jullie gaan op pad in teams en krijgen opdrachten mee waarbij je zoveel mogelijk Molmunten moet behalen. De bevindingen kun je bijhouden in je Molboekje.

Meer informatie

Kickbike en QR speurtocht

Wij hebben QR-codes op de mooiste plekjes van Twente verstopt, in en rond oude gebouwen, op hekken, monumenten of zelfs in de grond. Je ontvangt een speciaal roadbook, hierin staan de QR-hotspots aangegeven. Volg de aanwijzingen in het roadbook en vind de QR-codes, hiermee kunnen punten verdiend worden.

Meer informatie

Boogschieten

Heb jij wel eens een pijl en boog in handen gehad? Met een snelle stoomcursus leer je hoe je moet boogschieten. Met als afsluiting een wedstrijd waarin jij je "Robin Hood " instinct naar boven kan halen.

Meer informatie