7 dagen per week geopend

Buitengoed het Lageveld

Een mooi bungalowpark die de karakteristieke stijl van Twente uitstraalt, midden in de natuurgebieden van het mooie Twente!

img0002.JPG

Recreatiegebied het Lageveld
Het park ligt naast het grote recreatiegebied het Lageveld. Dit gebied is wel 36 hectare groot! Heerlijk op het strand zonnebaden, zwemmen in de zwemvijver of trimmen of wandelen door de mooie natuur? Het kan! Daarnaast bevat het gebied een kindervijver en een surfvijver. Hoe leuk is dat?

lag1215.jpg

Uitgaansmogelijkheden
Het park ligt op ongeveer 2 km afstand van het mooie plaatsje Wierden. Ga je voor lekker lang dineren of een goed stuk appelgebak met slagroom? Het kan allebei! Wierden biedt verschillende gezellige restaurantjes of terrassen. Daarnaast kun je heerlijk langs alle leuke winkeltjes die Wierden te bieden heeft, heen slenteren. 

Op zoek naar een activiteit zoals suppen? Ook dat kan! Voor meer informatie over activiteiten en uitgaansmogelijkheden in Wierden kun je hier kijken.

Chopper rijden vanaf Buitengoed Lageveld
Op een super stoere Chopper de mooie natuurgebieden rondom Buitengoed Lageveld ontdekken? Of juist door Wierden, om tussendoor een terrasje te scoren? Super leuk! Je kunt ze hier eenvoudig online boeken. Geboekt en op zoek naar een leuke route? Maak een keuze uit onze routes via de Komoot app en stap op je Choppie! Kijk hier voor de routes.

Meer informatie
Wil je meer informatie over de mogelijkheden die wij kunnen bieden bij Buitengoed het Lageveld? Bijvoorbeeld over het bezorgen van fietsen op de park tijdens je vakantieperiode? Kijk dan hier!

Op zoek naar meer informatie over Buitengoed het Lageveld? Klik hier!

Stuur ons een bericht via WhatsApp